Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Tom Sebastian boeken

Tom Sebastian boeken

Tom Sebastian boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Tom Sebastian of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Tom Sebastian groeide op in een artistiek gezin. Na een, vanwege een blessure, afgebroken balletopleiding aan het Koninklijk Conservatorium hield Tom zich volledig bezig met mode. Een vakgebied waar zijn interesse al op jonge leeftijd naar uit ging. Het fascineerde hem om te zien hoe iemand, door middel van make-up, haar en kleding zowel uiterlijk als innerlijk een totale metamorfose kon ondergaan.

In 1989 begon hij zijn loopbaan

als make-up artist bij Bourjois. Na werkzaam te zijn geweest bij diverse andere grote namen zoals Yves Saint Laurent en Nina Ricci, besloot Tom in 1994 freelance te gaan werken voor o.a. Govert de Roos en Patricia Steur. Om zijn grenzen te verleggen vertrok hij in 1995 naar Amerika. Contact met Nederland onderhield hij via zijn column in Beau Monde. Met zijn talent, opvallende verschijning en hard werken, kreeg hij al snel een agent in Miami en New York. Zijn opdrachtgevers waren toonaangevende bladen en merken, waardoor hij de mogelijkheid had om met de top van de Amerikaanse fotografie te werken.

Met zijn gedrevenheid, talent, liefde voor het vak en jarenlange ervaring weet Tom als geen ander wat beauty inhoudt. In 2005 startte Tom een samenwerking op met Koninklijke Sanders om onder het welbekende hairstyling merk ProSet een professionele stylinglijn te ontwikkelen die voor iedereen toegankelijk zou zijn. Vol trots zette hij ruim een jaar later zijn handtekening op de 7 eerste producten uit de TOM Hair Wellness lijn.

In de tussentijd is Tom voor het NTI

ook cursussen Hairstyling en Visagie gaan schrijven, waarin hij zijn authoriteit op beide vakgebieden bewijst en al zijn schoonheidsgeheimen met de cursisten deelt.

Fotografie: Nick van Ormondt

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button