Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Tino Martin boeken

Tino Martin boeken

Tino Martin boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Tino Martin of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

In 1998 komt de dan 14-jarige Tino Martin voor de eerste keer in aanraking met het artiestenvak, in de strandtent van zijn oom en tante. De band die de avond muzikaal verzorgt vraagt hem op de planken. Tino zingt een nummer mee en vanaf dat moment is er bij hem geen twijfel meer mogelijk. Dit wil hij de rest van zijn leven doen. Hij gaat zingen met orkestbanden en de aanvragen voor de eerste betaalde optredens van Tino stromen binnen.

Tino Martin boeken voor een evenement

Tino Martin is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor een boeking van Tino Martin. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Biografie Tino Martin

Op 16-jarige leeftijd – met inmiddels al twee jaar podiumervaring – wint Tino Martin de Scheveningse Talentenjacht 2000 en maakt hiermee naam in de regio. In 2002 is hij finalist van Hennie Huisman’s Soundmix Show met een nummer van René Froger. Daarna maakt hij zijn opwachting in de prime time TV-shows, naast verschillende grote Nederlandse artiesten.

Internationale optredens

In de daarop volgende jaren treedt Tino enorm veel op in binnen- en buitenland. Zo ontwikkelt hij zich tot een alom gerespecteerd zanger en artiest met een geheel eigen sound en uitstraling. Hij werkt in deze periode aan zijn eigen fan base en bedient een brede klantenkring. In 2009 vestigt Tino Martin definitief zijn naam als artiest door een aantal uitverkochte optredens met live orkest in het Concertgebouw Den Haag en in Het Paard van Troje. Met als gevolg lovende kritieken van zijn publiek en de landelijke pers.

Platencontract

In 2013 tekent hij een meerjarig platencontract bij Studio One. De tijd is nu rijp voor de definitieve doorbraak, dus werkt hij dag en nacht aan zijn eigen nieuwe repertoire in de studio. Zijn tomeloze inzet en aanstekelijke energie werpt al snel zijn vruchten af wat resulteert in het fantastische nummer ‘Doe wat je wil’. Dit is een meezinger van ongekende kwaliteit.

Doorbraak

In 2014 komt Tino met drie nieuwe single’s, namelijk: De gevierde man, Mijn vriend en Jij liet mij vallen. Drie nummers waarin hij zijn eigen sound goed laat horen en een nieuwe weg in slaat. 2015 was een bijzonder succesvol jaar voor Tino Martin. In het voorjaar van 2015 was hij nog een veelbesproken kandidaat in het SBS6 programma Bloed, Zweet & Tranen. Later dat jaar, in oktober, stond hij tweemaal in een uitverkochte Schouwburg van Amstelveen en werd zijn eerste eigen album ‘Jij liet me vallen’ gereleased. Het album stond wekenlang in de Album Top100 en zijn singles waaronder het met ‘de Koos Alberts Award’ bekroonde ‘ Toch zal ik altijd aan je denken’ werden in een korte periode miljoenen keren bekeken en gestreamed op YouTube en Spotify. Ook ontving hij dit jaar de ultieme bekroning, een Edison voor zijn eerste album ‘Jij liet me vallen’.

Uitverkochte concerten

Tino ontwikkelt zich als een artiest die geliefd is bij jong en oud. Met 400 optredens mag hij zich de meest geboekte artiest van 2015 noemen. Met trotst kondigde Tino Martin in december één van zijn grootste concerten in zijn carrière aan. Zijn dromen kwamen uit op 28 mei 2016. Een uitverkochte Heineken Music Hall, een geweldige liveband, gastoptredens van collega’s en bovenal een fantastisch publiek. Hier bracht hij zijn nieuwste single ‘Dat ik je zo zou missen’ voor het eerst ten gehore. Zijn volgende droom is een concert in de Ziggo Dome voor 17.000 fans, in juni 2017.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button