Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Tim Hofman boeken

Tim Hofman boeken

Tim Hofman boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Tim Hofman of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Tim Hofman (Vlaardingen, 9 juli 1988) is een Nederlandse presentator, blogger en columnist.
Op 1 januari 2011 werd Hofman toegelaten tot BNN University. Na BNN University afgerond te hebben begon hij bij 101 TV als verslaggever voor TimTV en 101 Timeline.

Na zijn werk voor 101 TV trad Hofman van oktober 2011 tot mei 2012 in het BNN- en VARA-programma 24/7 op als verslaggever, panellid en internetdeskundige. Vervolgens maakte hij in de zomer van 2012 voor BNN het programma FC Gay. In de week voor kerst 2012 is Hofman te zien als verslaggever bij het Glazen Huis, waar hij regelmatig korte nieuwsrubrieken verslaat tijdens de Serious Request Update.

Anno 2013 is Hofman te zien als verslaggever voor het BNN-programma Spuiten en Slikken, waar hij onder andere “Tim’s Tuintje” voor maakte, een tiendelige serie over het wietbeleid in Nederland, waarin hij zijn eigen wietplantage had. Daarnaast is hij zijn schrijfcarrière begonnen met een artikel in het blad ‘Foxy’, waar hij een Belgische dame uit de kleren liet gaan in een wasruimte. Op 5 februari was Hofman te zien in het BNN- en KRO-programma Zeg Dag tegen Pesten. Ook is Tim regelmatig te gast als internetdeskundige in BNN Today (Radio1) en De Wereld Draait Door.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button