Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Thomas Verhoef boeken

Thomas Verhoef boeken

Thomas Verhoef boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Thomas Verhoef of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Thomas Verhoef is geboren op 30 september in Klaaswaal. Hij is bekend als de presentator van het klus programma Eigen Huis & Tuin. Thomas is al vanaf zijn 15e met klussen bezig. Tijdens zijn opleiding werd hij opgeleid tot allround timmerman en volgde cursussen om zich zo verder te ontwikkelen in zijn vak.

Sinds 2004 is Thomas presentator van het RTL-4 programma Eigen Huis & Tuin. Het presenteren en klussen in het programma sluit goed aan bij Thomas zijn favoriete bezigheden. Hij geeft graag uitleg over klussen en materialen en haalt voldoening uit het zien van de resultaten van zijn werkzaamheden. Naast zijn werkzaamheden voor televisie, heeft hij sinds 2003 ook een eigen klusbedrijf.

Hieronder een korte uitleg van de workshops begeleid door Thomas: Er zijn talloze Huis, Tuin en Keuken projecten die door de Doe-Het-Zelf-ers gedaan worden, maar met wat kleine tips en trucs net iets makkelijker gemaakt kunnen worden. Die tips kunnen natuurlijk maar van één man afkomstig zijn, de bekende TV klusser: Thomas Verhoef.

Het idee achter Tips, Trucs en Thomas bestaat uit workshops, die door Thomas geleid worden. De workshops kunnen gelieerd worden aan verschillende thema’s, zoals de Badkamer (kitten, tegelen) of de Gang/Huiskamer (deuren afhangen, sierpleisteren) en kan in overleg met de opdrachtgever bepaald worden.

Het evenement trekt extra publiek aan en het publiek leert beter klussen. Een win-win situatie!

De workshop duurt 1 tot 1,5 uur, afhankelijk van het thema en het “te leren” materiaal. Het maximale aantal deelnemers is 10, maar kan verschillen per evenement. De ene locatie heeft natuurlijk wat meer ruimte voor een grote workshop dan de andere.

De benodigdheden zouden zijn (nader te bepalen adhv het aantal deelnemers):

– werkbanken
– gereedschap

– werkmaterialen (bijv. proeftegels/hout) + een beschrijving op papier

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button