Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Thomas Berge boeken

Thomas Berge boeken

Thomas Berge boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Thomas Berge of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Van jongs af aan is zingen de grootste hobby van Thomas Berge, en hij mag dat doen in een kinderkoor. Er zijn audities voor de musical ‘De Geheime Tuin’. Op 11-jarige leeftijd wordt hij niet alleen aangenomen, maar ook door Johnny Sap van Studio One Records te Enschede uitgenodigd voor een demo. Johnny is razend enthousiast en de hoofdrol als Oliver in de gelijknamige musical is het resultaat. Thomas Berge, een absoluut begaafd muzikaal talent, straalt een uiterst aanstekelijk enthousiasme uit.

Thomas Berge boeken voor een evenement

Thomas Berge is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor een boeking van Thomas Berge. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Biografie Thomas Berge

In 2003, 13 jaar oud, is Thomas het middelpunt van een marketingconcept bij Postorderbedrijf Neckermann Nederland. Het resultaat van ‘Mijn Luchtballon’ is de uitlevering van minimaal 800.000 geluidsdragers oftewel 11 x platina !!!

Anno 2006 zorgen de singles ‘Een Glimlach’ / ‘Als jij lacht’ / ‘De Mooiste’ / ‘Als een mooie Droom’, maar ook de drie CD albums en de drie DVD albums ‘Thomas Berge In Holland’ ‘Thomas Berge in Oostenrijk’ / ‘Thomas Berge in Spanje’ in combinatie met CD album ‘De Mooiste’ en vele tv shows voor een sterk stijgende populariteit NB: In 2005 alleen al twee keer een 30 minuten durende TV special bij de TROS.

Absoluut hoogtepunt in zijn nog prille carrière is het toekennen van de Zilveren Harp 2005 door Stichting Conamus uitgereikt tijdens een live optreden met het Metropole orkest op 06 februari 2006 door Jochem van Gelder. Thomas is daarmee de jongste Zilveren Harp winnaar ooit!

2006, een jaar met WK voetbal single ‘Val aan’, ‘Bellen’ Jij bent mijn leven ‘In december 2006 is de release van de single’ Heel even van het nieuwe album ‘Geloof in je Dromen’ Dit album kent als noviteit een 2e CD waarmede de koper zijn favoriete repertoire van Thomas kan downloaden en op deze wijze een geheel persoonlijk album van Thomas in huis heeft. Een Volkswagen Fox werd in januari 2007 onder de kopers van het album verloot.

* Vrijwel elke tv show heeft inmiddels Thomas Berge uitgenodigd als gast!

12 januari 2007 maakt Thomas met zijn Russische schaatspartner Nina een spraakmakend debuut in de SBS 6 TV show ‘Sterren Dansen op het IJs’ De debuutkür word door de jury beloond met 2 x een 10. Een kijkdichtheid van ca 1.3 miljoen kijkers per uitzending zorgt voor een onwaarschijnlijke populariteitsopmars in zowel ons land als België. Thomas eindigt uiteindelijk op de 3e plaats in deze serie.

11 maart 2007 start de tv show ‘Just the Two of Us’ bij TIEN met Linda de Mol en Gordon , waarin 9 bekenden uit de RTV wereld werden gecoacht door een bekende vocalist(e). Thomas coacht ‘soapy’ Peggy Jane de Schepper gedurende 4 tv shows.

Juni 2007 Thomas neemt deel aan ‘Toppers te Paard’ oftewel in 6 weken een spoedcursus paardrijden met als finale het ruiterdebuut tijdens het CSI Twente 16 juli. RTV Oost registreert de inspanningen met attractieve beelden als resultaat.

Inmiddels zijn de opnames voor de bioscoopfilm ZOOP in Zuid Amerika in het Ouwehands Dierenpark te Rhenen gedraaid (première juli 07) Thomas vertolkt daarin niet alleen een rol, maar zingt ook de titelsong ‘De wereld ben jij’.

In 2007 verder in planning de release van een drietal singles, een album, een DVD alsmede een Duitstalig album. De opnamen voor de TV soap starten najaar t.b.v. TROS TV 2008.

Onlangs (7 & 8 maart 2008) heeft Thomas met buitengewoon groot succes 2 concerten gegeven in de Heineken Music Hall. Het publiek reageerde zeer enthousiast en uitbundig en in de pers mocht hij hiervoor lovende kritieken in ontvangst nemen, men noemt hem de meest populaire artiest van dit moment, Thomas is mooi, gevoelig, goed gemanierd, charmant en bescheiden, Thomas is helemaal klaar voor het grote publiek,dit is show! en nog veel meer prachtige recenties. Met artiesten aan zijn zijde als Tess en top performer Ali B. werd in de Heineken Music Hall een show neergezet van wereldformaat. De show is live geregistreerd voor tv, dus mensen die het helaas hebben moeten missen kunnen zich verheugen op de beelden van deze prachtige shows.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button