Lyon & Partners Group Talent Management
Home » The Partysquad boeken

The Partysquad boeken

The Partysquad boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor The Partysquad of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Als je van uitgaan houdt, is de kans groot dat je regelmatig gedanst hebt op de muziek van The Partysquad. DJ Jerry en MC Ruben behoren al een tijd tot de Nederlandse top en doen hun naam al jaren eer aan.

The Partysquadboeken voor een evenement

The Partysquad zijn voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor een boeking van The Partysquad. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Biografie The Partysquad

In 1998 ontmoette het tweetal elkaar tijdens de Wanted tour voor nieuw talent. DJ Jerry was de vaste DJ op deze tour en Ruben presenteerde de shows. In de uithoeken die de tour aandeed kwam het publiek soms traag op gang. Ruben pakte dan de mic om de mensen te hypen tijdens de draaisets van Jerry. Zo werd toen spontaan de basis gelegd voor wat later het ijzersterke samenwerkingsverband zou worden. In dat zelfde jaar begonnen ze hun eerste vast club avond in de Amsterdamse club Margaritas. Sindsdien is het in een stroomversnelling gegaan met The Partysquad.

Naast hun activiteiten in de clubs brengen Jerry en Ruben ook met enige regelmaat mix-cd’s uit. In 2003 bracht ID&T hun (mix)compilatie “UK Sounds” officiëel uit.

De eerste officiële singel release van The Partysquad is de single “Wat Wil Je Doen”, die tevens de titeltrack is van de succesvolle speelfilm Het Schnitzelparadijs. Deze single verschijnt in het najaar van 2005 en bereikt een top 10 positie in de charts. Begin 2006 wordt de tweede single uitgebracht, getiteld “I’m Sorry”. Deze keer een samenwerking met RMXCRW (DJ Chuckie) en zanger Gio. De video wordt achtereenvolgens BoxBom en Superclip op TMF en bereikt een top 20 positie in de charts. In maart 2006 richt The Partysquad samen met Kees de Koning (oprichter en eigenaar van platenlabel Top Notch) en Universal Music een nieuw label op: Goodlife Music. Bij dit label worden meerdere urban artiesten ondergebracht waaronder The Partysquad zelf.

The Partysquad heeft dan inmiddels al meerdere opening acts verzorgd voor grote namen als 50 Cent, Kanye West en The Pussy Cat Dolls.

In april 2006 scoort The Partysquad wederom een top 5 hit met de track “Rampeneren”, een samenwerking met Ali B. en Yes-R. Deze singel staat maar liefst 15 weken in de charts. Kort daarna volgen nog twee club hits, “Hard2get” ft Gio, Ali B. en Ambush en “Dat is die shit” ft Darryl, Gio, Negativ en Nino.

In september 2006 ligt het tweede album van The Partysquad “De Bazen van de Club” in de winkel. Op deze cd staan onder andere samenwerkingen met Ali B., Brainpower, Kempi, Negativ, Peter Beense, Gio en Dicecream. In oktober 2006 zorgt The Partysquad samen met Extince, Jacqueline Govaert en (Big Boy) Caprice voor de opening, en tevens de anthem, van de TMF Awards 2006. In de weken die volgen ontstaat zo’n enorme vraag naar dit nummer genaamd: “Ben Je Down”, dat TMF samen met Goodlife besluit de single als ‘download only’ single uit te brengen. Alle opbrengsten van deze singleverkoop gaan naar het goede doel Dance4Life. Op 9 december komt de single op basis van alleen downloads binnen op nummer 4 in de Single Top 100!

In november 2006 wint The Partysquad twee Urban Awards (voormalige MoBo Awards): een in de categorie Beste DJ en een in de categorie Beste Video voor de single “Dat is die shit”. De Urban Awards is een publieksprijs en wordt door de publieke omroep BNN in samenwerking met FunX en Juize.FM georganiseerd en uitgezonden.

In 2007 wordt de laatste singel van het album “De Bazen van de Club” gelanceerd: “Non Stop” een samenwerking met Brainpower. Dit nummer is behalve TMF Superclip en de Dixste op FunX, direct een notering in de Tipparde en behaalt uiteindelijk nummer 12 in de Nederlandse Top 40. In de zomer van 2007 released The Partysquad, onder andere ter ere van de buitenlandse PS SummerTour 2007, de singel “CrazyFunkyStyle”, een dance-hiphop cross-over track.

In oktober 2007 mogen de jongens 2 TMF Awards in ontvangst nemen: die voor de categorie TMF Hit Radio Award (voor “Non Stop” featuring Brainpower) en voor de categorie TMF Pure. In november 2007 mogen zij ook (en wederom) de Urban Award (voormalige MoBo Award) voor de categorie beste DJ, in ontvangst nemen.

Sinds begin 2006 presenteren Ruben en Jerry ook hun eigen radioshow op FunX. Iedere vrijdagavond zijn van 21.00 uur tot 22.00 uur on air te horen. Jerry draait dan een live mix-set terwijl Ruben gasten uit de urbanscene interviewt.

Optredens in onder andere Suriname, op Curaçao, in Spanje, Turkije en Griekenland hebben ervoor gezorgd dat de jongens ook geen onbekenden meer zijn in het buitenland.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button