Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Suzan & Freek boeken

Suzan & Freek boeken

Suzan & Freek boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Suzan & Freek of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Suzan & Freek vinden elkaar op de middelbare school, waar tijdens de muziekles de liefde voor muziek uitmondt in de liefde voor elkaar. Muziek is een hobby die steeds meer tijd in beslag neemt en vanuit hun basis in de Achterhoek groeit het aantal popzalen waar wordt opgetreden gestaag verder uit het land in tot aan de Randstad aan toe. De liefde voor elkaar en de liefde voor muziek blijven echter onverminderd groot.Onder de noemer ‘De Minuut‘ wordt wekelijks een nieuwe cover op Facebook geplaatst, en dat blijft niet onopgemerkt. Een eigen versie van Don’t Let Me Down gaat zelfs wereldwijd viraal nadat The Chainsmokers zelf deze versie van hun liedje ontdekken en via hun social media delen, met miljoenen views tot gevolg. De Minuut met andere covers hebben hetzelfde effect. In totaal is de muziek van Suzan & Freek op Spotify al bijna 60 miljoen keer beluisterd.
Eind vorig jaar bracht het duo haar eerste eigen single uit: ‘Als Het Avond Is‘. De debuutsingle bereikt de nummer 1-positie in de Nederlandse Top 40, staat 29 weken in de officiële hitlijst en krijgt een plek bij de acht langst genoteerde Nederlandstalige hits die ooit in de Top 40 hebben gestaan. Daarnaast wordt het liedje onder meer al bekroond met een gouden én een platina award en staat de teller op meer dan 30 miljoen streams. Ook in België is Als Het Avond Is een groot succes: het nummer staat weken in de Top 5 van de Ultratop en is op elke Belgische radiozender te horen.
Onlangs kwam de tweede eigen single van Suzan & Freek uit: ‘Blauwe Dag‘. De single staat momenteel op nummer 9 in de Nederlandse Top 40. Na een uitverkochte clubtour in het voorjaar, gevolgd door diverse festivaloptredens, staat er in het najaar voor het eerst een theatertour gepland met 26 shows door heel Nederland, en 2 shows in België.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button