Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Ruud ter Weijden boeken

Ruud ter Weijden boeken

Ruud ter Weijden boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ruud ter Weijden of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Ruud ter Weijden is meer dan 35 jaar werkzaam in de sportwereld. De meeste bekendheid dankt hij aan de presentaties van diverse sportevenementen. Enkele evenementen die Ruud ter Weijden presenteerde zijn de Europees en Wereldkampioenschappen Voetbal, de Olympische Spelen en de Formule 1. Daarnaast was hij presentator van het sportdiscussieprogramma ‘Sport aan tafel’. In dit programma ontving Ruud ter Weijden gasten uit de sportwereld waarin hij de ‘strijdende’ partijen met o.a. Hugo Camps, Johan Derksen en Kees Jansma altijd weer op een rustige manier aan de finish bracht.

Wat veel mensen niet weten is dat Ruud ter Weijden ook verantwoordelijk is voor opmerkelijke documentaires. Zo maakte hij drie documentaires over Muhammad Ali. Twee daarvan (op zijn hoogtepunt en als hakkelende Parkinson patiënt) wonnen grote internationale prijzen en werden aan meer dan 25 landen verkocht. Verder heeft Ruud ter Weijden vele internationale grootheden waaronder Johan Cruijff, Franz Beckenbauer, Günther Netzer, Ruud Gullit, Niki Lauda, Mario Andretti, George Foreman, Joe Louis en Ferenc Puskas geïnterviewd. Presenteerde hij 13 keer de verkiezing van Sportman/vrouw/ploeg voor Sportpanorama. Ook was hij de eerste presentator van het programma Superstars. Verder maakte hij honderden, lange en korte, films met evenzoveel sportsterren.

Ruud ter Weijden heeft ontzettend veel ervaring in het interviewen, dagvoorzitten en presenteren. Voor menig evenement en organisatie heeft hij bewezen een bekwame en inspirerende gespreksleider te zijn. Zijn vertrouwde stem en enthousiaste uitstraling zorgen ervoor dat uw gasten zich direct op hun gemak voelen.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button