Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Ruben Nicolai boeken

Ruben Nicolai boeken

Ruben Nicolai boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ruben Nicolai of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Begin 2002 startte Ruben Nicolai samen met Nathan Vecht zijn cabaretcarrière als Uno: het cabaretduo Ruben & Nathan. De twee speelden toen hun eerste cabaretprogramma ‘Uitverbaasd’. Datzelfde jaar wonnen ze met hun voorstelling Cameretten in Rotterdam. In 2004 en 2005 toerden Ruben en Nathan door Nederland met hun voorstelling ‘Integere Types’.

Ruben Nicolai boeken voor een evenement

Ruben Nicolai is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor een boeking van Ruben Nicolai. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Biografie Ruben Nicolai

In 2004 gaat Nicolai bij BNN aan de slag, waar hij start met ‘De Lama’s ’. Voor de zender presenteerde Ruben van 2006 tot en met 2008 eveneens ‘Je Zal Het Maar Hebben’, ‘De IQ Test ’, ‘Rat van Fortuin’ en ‘Try Before You Die’. Vanaf 2009 is Ruben twee jaar werkzaam bij de Avro waar hij de presentatie op zich neemt van: ‘Budget TV ’, ‘Zóóó 3 0’, ‘Maximum Bereikt’, ’71 Graden Noord’ en ‘Gehaktdag’.

In 2011 gaat Ruben opnieuw bij BNN aan de slag. Hij presenteert o.a. de muziek panelshow ‘Doe Maar Normaal’ en ‘Allerslechtste Chauffeur van Nederland’. Verder was hij presentator van het programma ‘De Man met de Hamer ’, dat met een panel van Bekende Nederlanders geld inzamelde voor Serious Request. Eind 2011 presenteert hij het programma ‘Topmanager gezocht’ en is hij in een nieuw seizoen van ‘Ruben vs Sophie’ te zien, opgenomen in Los Angeles. Binnenkort starten de opnames van een volgend seizoen ‘Ruben vs Sophie’. In 2012 presenteerde hij op 19 december de televisie-uitzending van de prijsuitreiking van de Gouden Loeki. In 2013 presenteert Ruben het succesvolle programma op BNN Golden Oldies waarin een groep 70+-ers nog voor één keer willen rocken, deze mensen staan dan uiteindelijk ook in een uitverkocht Carré. Ook presenteert hij de opvolger van De Allerslechtste Chauffeur van Nederland, namelijk De Allerslechtste Echtgenoot van Nederland.

In het najaar van 2012 zal Ruben met een eigen theatershow genaamd ‘Little Friday’ door heel het land trekken. ‘Aan de hand van het medium televisie bespreekt cabaretier en TV-maker Ruben Nicolai zijn verbijsteringen, geluksmomenten en de rest van zijn leven. U krijgt een kijkje achter de schermen van het medium maar ook achter die van het/de mens. Wat hem verbijsterd en ontroert, waar u door de tv genept wordt, wat u nooit zag bij hem en wat u nooit zag maar toch gebeurde op de beeldbuis’.

TV-prijzen

Met ‘De Lama’s ’ won Ruben in 2006 de prestigieuze Gouden Televizier-Ring. In 2008 werd hij genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster als beste televisieman (destijds BNN). Het jaar daarop werd hij opnieuw genomineerd (destijds Avro) en mocht hij de prijs ditmaal in ontvangst nemen.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button