Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Ruben Annink boeken

Ruben Annink boeken

Ruben Annink boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ruben Annink of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Ruben Annink laveert tussen de volksmuziek en de Nederpop. De Haarlemse zanger is op zijn 15e ontdekt door Ali B waarna hij al snel hits scoorde met onder andere Jonna Fraser, Teske en Keizer. Inmiddels heeft Ruben afscheid genomen van de urban muziek en hij heeft zijn eigen sound ontwikkeld, te horen op de EP Helderzien. Vanaf 24 aug zal Ruben te zien zijn tijdens de aankomende editie van ‘Beste Zangers’.
Ruben Annink laveert tussen de volksmuziek en de Nederpop. De Haarlemse zanger is op zijn 15e ontdekt door Ali B waarna hij al snel hits scoorde met onder andere Jonna Fraser, Teske en Keizer. Inmiddels heeft Ruben afscheid genomen van de urban muziek en hij heeft zijn eigen sound ontwikkeld, te horen op de EP Helderzien.

“Ik wil dat mensen zich herkennen in mijn muziek, dat is mijn drijfveer”, zegt de zanger over de muziek. Over de scheiding van zijn ouders schrijft Ruben ‘Van De Liefde Weet Ik Niets’, een voorbeeld van de nieuwe muzieksoort waar hij voor gekozen heeft.

In augustus 2019 deed Ruben mee met De Beste Zangers Van Nederland.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button