Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Rossana Lima boeken

Rossana Lima boeken

Rossana Lima boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Rossana Lima of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Rossana Lima verzorgt de styling voor bekende Nederlandse mannen en vrouwen, zoals onder andere Mariska Hulscher (“Looking Good” en “De Ideale Man”), Irene van de Laar (“De Ideale Man”) en Martijn Krabbé (o.a. “In Holland Staat een Huis” en “Perfecte Partner”).

Rossana is jaren actief in de modewereld en heeft al vanaf jongs af aan interesse in alles wat met mode te maken heeft. Zo reist zij op haar achttiende al naar Milaan om alle modeshows van de grote couturiers (Versace, Gucci, Armani) te bekijken en zet zij een modeketen op in Rotterdam.

Een aantal jaren geleden is Rossana begonnen met het verzorgen van lifestyle-adviezen en makeovers in bladen als “Beau Monde” en “Personality”. Voor de makeovers in het glamourblad Beau Monde kleedt zij bekende vrouwen als Mathilde Santing, Tanja Jess, Inge de Bruin, Bartina Koeman, Edsilia Rombley, Vera Mann, Mary Borsato en Froukje de Both.

Tevens geeft Rossana kledingadviezen aan diverse vrouwen die hoge functies in het bedrijfsleven bekleden en is frequent te zien als deskundige in televisieprogramma’s als Aperativo, Rijk & Beroemd en SBS Shownieuws.

Rossana’s slogan is: “Fashion Changes, Style Doesn’t!”

Rossana Lima is beschikbaar voor adviezen en workshops op het gebied van lifestyle en fashion.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button