Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Ron Blaauw boeken

Ron Blaauw boeken

Ron Blaauw boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ron Blaauw of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Ron Blaauw (Hoorn, 7 september 1967) is een Nederlands chef-kok en televisiepersoonlijkheid.

Ron groeide op in Hoorn. Na zijn middelbare school ging Ron werken als kok bij het sterrenrestaurant De Kersentuin in Amsterdam. In 2009 ontving Blaauw de erkenning beste Restaurateur/ondernemer 2009 van Gault Millau. In juni 2010 werd Ron Blaauw benoemd tot SVH-meesterkok.

Ron heeft een uitgesproken mening over waardering van restaurants en vindt dat de resultaten van de kok hier primair dienen te staan en dat entourage en personen secundair zijn. Omdat hij vindt dat Michelin de kok en de gerechten bovenaan stelt prefereert hij die beoordelingen boven anderen als Lekker en Gault Millau.

Blaauw was in 2009 onderdeel van de finalejury in RTL-programma Topchef. In 2012 zat Blaauw in de jury van SBS 6-programma Junior MasterChef.

Restaurants en samenwerkingen

Sinds 2011 is hij chef-kok in zijn naar hemzelf vernoemde restaurant “Ron Blaauw”, dat sinds 2011 in Amsterdam zit en twee Michelinsterren heeft. Blaauw is ook culinair directeur van de HME Group, een bedrijf dat meerdere restaurants beheert.

Daar naast heeft hij culinair de leiding over “Bridges Restaurant Amsterdam”, het restaurant van Sofitel Legend The Grand.

In november 2012 heeft Ron “Blaauw On Fifth” geopend in samenwerking met cateraar Label Hospitality. Blaauw On Fifth ontleent zijn naam aan de ligging op de vijfde etage van het hoofdgebouw van de ArenA, het thuisstadion van Ajax en biedt plaats aan maximaal 80 personen.

Ron werkt samen met barbecuemerk Weber en maakt veel gebruik van Tabasco, beide merken zijn partner van hem.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button