Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Rob Geus boeken

Rob Geus boeken

Rob Geus boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Rob Geus of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

In het goed bekeken programma De Smaakpolitie is Rob Geus beëdigd keurmeester die de kwaliteit van de Nederlandse horeca streng in de gaten houdt. Rob is streng, strikt en allergisch voor onhygiënische toestanden. Rob’s bekendste uitspraak “Daar word ik (niet) vrolijk van” is steeds vaker te horen in Nederland.

Waar ben je geboren?
Rotterdam.

Welke opleiding(en) heb je gevolgd?
Koksschool, aankomend kok, zelfstandig werkend kok, dieetkok, management, leermeester.

Wat was je allereerste baan?
Hulp in de keuken in een bejaardenhuis.

Wat deed je voordat je bij SBS 6 kwam werken?
Chef-kok.

Wat is je grootste succes tot nu toe/waar ben je het meest trots op?
Dat ik met mijn programma na zeven jaar nog steeds zoveel kijkers trek.

Wat is je grootste ergernis?
Dat mensen zich meer voelen dan anderen (en niet zichzelf kunnen zijn).

Welke tv-programma’s kijk je zelf het liefst?
Hart van Nederland en voetbal.

Voor wie heb je veel bewondering?
Voor mensen die in de zorg werken en in dienst staan voor mensen die het hard nodig hebben. En natuurlijk voor mensen die zich belangeloos inzetten om anderen te helpen (doe ik zelf ook graag).

Vertel eens iets wat nog niet veel mensen van je weten (maar wel mogen weten)!
Dat ik eigenlijk een hele gevoelige jongen bent, dat ik me veel aantrek en als ik mensen kan helpen dat ook altijd zal doen.

De kwaliteitsman van Nederland is te boeken voor leuke presentaties, kookdemonstraties,en als jurylid. Rob Geus heeft in 2006 zijn kookboek “Kook Oké” (Uitgeverij Kosmos) op de markt gebracht.

De man achter “de Smaakpolitie” van SBS6
heeft natuurlijk al zoveel gezien dat mede daardoor zijn kookboek vooral leuke en voor thuis toepasselijke recepten kent. Houdt u hem in de gaten want voordat u het weet komt u op een feest, staat ineens Rob Geus achter u om te controleren of het smaakt en alles goed is. Rob Geus is nu ook druk bezig met zijn eigen kookworkshops.

Vanaf 2002 presenteert Rob Geus De Smaakpolitie bij SBS 6 samen met Maureen du Toit. In dit televisieprogramma gaat hij horecagelegenheden bekijken en checkt hij de keukens op hygiëne. Als Rob Geus van mening is dat een restaurant of cafetaria voldoet aan de hygiëne-eisen, dan reikt hij “De Smaakpolitie OK-sticker” uit. In de meeste gevallen is dat echter niet zo en blijft het bij advies hoe het beter kan. Bij restaurants waarbij de hygiëne echt zwaar te wensen overlaat reikt hij een T-shirt uit, waarop staat: “Hier word ik niet vrolijk van”, een uitspraak die Rob al vanaf het eerste seizoen veel gebruikt. Andere bekende uitspraken van Geus zijn “Kansloos!” en “Maak me gek”. Geus heeft een aantal stokpaardjes, waarvan het schoonhouden van de deurrubbers van een koelkast en het labelen van bakjes de belangrijkste zijn.
Behalve horecagelegenheden bezoekt Rob sinds enige jaren ook studentenhuizen. De misstanden op hygiënegebied zijn in de studentenhuizen zijn vaak enorm, tot grote ergernis van Rob.
In 2006 heeft Rob Geus samen met Gebroeders Ko een single opgenomen: Hier word ik niet vrolijk van.

Het programma Smaakpolitie scoorde in 2007 gemiddeld bijna 1 miljoen kijkers, een ongekende prestatie voor een dergelijk programma.

Samen met Alberto Stegeman presenteert hij het programma “Red Mijn Vakantie!” om horrorvakanties alsnog op te lossen. Ook deed hij mee aan Ranking the Stars, een programma van BNN.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button