Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Rens Polman boeken

Rens Polman boeken

Rens Polman boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Rens Polman of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Rens Polman begon in 2011 samen met Koen Brouwer het muziekduo Lieve Bertha. Samen met hun band brachten ze in eigen beheer twee ep’s uit: Er Moet Een Meisje Bij en Meisje In Het Gras. Ze deden in 2012 mee aan de Grote Prijs van Nederland en ze wonnen daar de publieksprijs in de categorie van singer-songwriters. Behalve muziek uploadt het duo ook video’s op YouTube. Deze werden ook door BNN 101tv op televisie uitgezonden.
In 2015 maakte hij voor 3Lab het programma Rauwkost, waarna het een vervolg kreeg op YouTube en de website van de NPO.

In 2016 werd Rens Polman samen met drie anderen het gezicht van de War Child Kidsclub. Hiermee komt hij op een creatieve manier op voor oorlogskinderen door video’s te maken voor kinderen in Nederland. In datzelfde jaar werd hij presentator van het internationale BNN-programma Drugslab, powered by Spuiten en Slikken, samen met Nellie Benner & Bastiaan Rosman. In dit programma proberen ze drugs om erachter te komen wat de effecten zijn op het menselijk lichaam.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button