Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Pearl Jozefzoon The Voice Of Holland boeken

Pearl Jozefzoon The Voice Of Holland boeken

Pearl Jozefzoon The Voice Of Holland 2010 boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Pearl Jozefzoon The Voice Of Holland 2010 of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Pearl Jozefzoon (21 september 1985) werd in 2011 in een klap bekend door haar deelname aan het succesprogramma The Voice of Holland. Samen met Ben Saunders stond Pearl in de spannende finale en eindigde op de tweede plek.

Door haar deelname aan TVOH stond haar leven in een keer op z’n kop. Haar muzikale carrière is van start gegaan en de aanvragen voor optredens zijn niet meer aan te slepen.

Naast de passie voor muziek, heeft Pearl ook vele andere talenten. Zo schitterde zij in de succesmusical Legally Blonde en was zij daarvoor ook te zien in musicals als Hairspray en Rent.

Pearl heeft haar passie voor muziek al op jonge leeftijd ontdekt. Met een muzikale familie wist zij al snel de fijne kneepjes van het vak te leren. Een muziekstudie volgde zij aan het Fontys Conservatorium in Tilburg, met als hoofdvak zang. De afgelopen jaren heeft Pearl zich toegelegd op de meest uiteenlopende muziekstijlen zoals musical, klassiek, pop-rock en jazz.

Haar deelname aan TVOH waarbij Nick & Simon Pearl hebben begeleid, resulteerde al in een gastoptreden tijdens Symphonica in Rosso waar Nick & Simon centraal stonden.

Vier avonden stond ze samen met deze twee Volendamse muziekhelden in een uitverkocht Gelredome, waarna het duet Vivo per lei met Nick Schilder spontaan in de iTunes top 50 belandde. De concertregistratie van Symphonica in Rosso werd op 30 november uitgezonden op Nederland 1 en trok ruim één miljoen kijkers.

Verder bracht Pearl in 2011 Breken van de Lijn uit samen met Wolter Kroes en won zij met vlag en wimpel het tv-programma Van Popster tot Operaster van de NCRV.

Op dit moment is Pearl bezig met het opnemen van haar debuutalbum dat net na de zomer van 2012 zal verschijnen. De nummers op het album vormen een vernieuwende mix van pop en klassiek.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button