Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Patty Zomer boeken

Patty Zomer boeken

Patty Zomer boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Patty Zomer of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Patty Zomer is bekend als zangeres, presentatrice en styliste.

Patty werd in 1979 bekend als een van de zangeressen van de Nederlandse meidengroep de Dolly Dots. Voordat ze hieraan deelnam was ze actief als danseres van het TROS Top 50-ballet. Na de Dolly Dots-periode werd ze actief als styliste. De keuze hiervoor vloeide voort uit het styling-werk dat ze samen met Esther Oosterbeek deed ten tijde van de Dolly Dots.

Samen met Nada van Nie presenteerde Zomer het programma De Modepolitie, waarin ze elke week op zoek gingen naar de slechtst geklede Nederlander. Deze kandidaat kreeg na inspectie van de kledingkast een nieuwe garderobe aangemeten. Dit programma was gedurende drie seizoenen te zien op de voormalige zender Yorin. Als styliste leverde Zomer ook een bijdrage aan het NET 5-programma Make Me Beautiful. In dat programma was ze verantwoordelijk voor de restyling van de kandidaten. Daarnaast was Zomer bij RTL 4 te zien als jurylid in de talentenjacht Popstars – the Rivals. In 2010 maakte Patty deel uit van het dreamteam van Angela Groothuizen in het programma The voice of Holland.

Behalve in haar eigen stylingbureau is Zomer ook actief in Style Counsel. Daarnaast is Zomer chef-mode van het blad Beau Monde.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button