Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Partyraiser boeken

Partyraiser boeken

Partyraiser boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Partyraiser of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Partyraiser is een van de meest veelzijdige DJ´s in de hardcore scene. Hij draait alle hardere stijlen maar is het bekendst om zij beukende industrial hardcore sets vol met scratches en andere DJ/tricks!Geboren op 11 oktober 1977 te Delft en opgegroeid in Wateringen )Westland’ in een echt Haags gezin. Wesley van Swol voor velen beter bekend als DJ Partyraiser.

Hij begon zijn dj carriere met draaien in 1993. Zijn eerste feest was in 1995, in 1996 won hij zijn eerste mixcompetitie. In 1997 kreeg hij zijn eigen programma op Radio Delta. In 1998 kwam zijn eerste release op Megarave records (Kick da Balistics). Vele grote feesten volgden zoals parties op zijn droomlocatie de Energiehal in Rotterdam. Ook diverse optredens in het buitenland worden een groot succes.

Sinds 2004/2005 is hij een van de populairste DJ´s van hardcore Nederland. Hij staat op alle grote feesten in de scene zoals Hellraiser, Hellbound, Hardcore Gladiators, Speed Razor, Dominator en Thunderdome. Ook is hij druk met produceren, zoals een EP met DJ Tieum en producties met Lunatic en Miss Hysteria.

Hij staat op feesten als Defqon, Masters of Hardcore, Nature One, Qlimax en Hellraiser vs Megarave. Met een boekingsaantal van 10 per weekend is hij zeer populair op dit moment. De hardcore is de laatste jaren flink wat harder en industrieler geworden en DJ Partyraiser is een van de boegbeelden van deze vernieuwing.

Zijn motto is: Zolang wij ademen is hardcore nog lang niet dood!

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button