Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Odette Simons boeken

Odette Simons boeken

Odette Simons boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Odette Simons of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Odette Simons is afgestudeerd in Communicatie-wetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Zij heeft als marketing manager en Creative Director bij een internationaal fotobureau gewerkt, waarvoor ze veel presentaties heeft gehouden op internationale congressen.

Ze presenteerde “Puzzeltijd” en “Dagstrijd” op RTL 4, items voor Z@PP, het informatieve en aktieve ZIG ZAG voor de KRO en het filmprogramma Moviefactory voor 20 regionale zenders.

Odette heeft ook een eigen bedrijf in art direction, styling en productie voor fotografie, tv en film. In de functie van woonstyliste, heeft ze drie seizoenen het programma “Van Rommelzolder tot droomhuis” voor SBS6 gepresenteerd. Ook heeft zij 1 seizoen op NET 5 “Passion for fashion” gepresenteerd en was daarin verantwoordelijk voor de make-overs.

Odette speelde ook gastrollen in tv series als “Kind aan Huis”, “De Garage”, “Onderweg naar Morgen”, “Rozengeur & Wodkalime” en “Costa!” en was te zien in diverse commercials. Maar haar echte wens is zelf bedacht programma presenteren. Vandaar dat Odette ook is begonnen met het ontwikkelen van programma concepten.

Odette heeft sinds eind 2003 een eigen bedrijf in art direction, styling en productie voor fotografie, tv en film.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button