Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Nick & Simon boeken

Nick & Simon boeken

Nick & Simon boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Nick & Simon of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Voor Nick & Simon waren de Symphonica in Rosso shows hun grootste optredens tot dan toe. Het feit dat de Volendammers eind 2010 werden gevraagd voor de hoofdrol in Symphonica In Rosso was het zoveelste bewijs van hun ongekende succes.

Nick & Simon boeken voor een evenement

Nick & Simon zijn voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor een boeking van Nick & Simon. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Biografie Nick & Simon

Het begon allemaal in 1996 met hun eerste hit “Steeds Weer”. Daarna volgden de nummer-1 noteringen elkaar in rap tempo op, van “Pak Maar Mijn Hand” via “Rosanne”, “Lippen Op De Mijne” en “Een Nieuwe Dag” naar “Wijzer (Dan Je Was)” en alles wat daartussen lag. Inmiddels bereikten al tien singles de hoogste positie in de hitlijsten. De albums “Nick & Simon”, “Vandaag”, “Luister” en “Fier” werden stuk voor stuk minstens twee keer platina. Hun concert-DVD’s “Altijd Dichtbij – Live In Concert” en “Vandaag – Ahoy 2009” bereikten beide de platina status. Ook de Symphonica In Rosso release heeft bij de uitgifte al de gouden status bereikt. Alle gewonnen prijzen nemen inmiddels flink wat ruimte in. Zo waren daar de TMF Borsato Award, een Zilveren én een Gouden Harp, plus meerdere Originele Rembrandts en 100% NL Awards. Uitverkochte concerten en tournees zijn bovendien haast niet meer te tellen. En dat allemaal in vijf jaar!

Symphonica in Rosso

Binnen het Symphonica-concept wist het duo haar eigen, unieke stijl te behouden. “We hadden de voorgaande edities niet lijfelijk meegemaakt”, bekent Simon. “Maar als voorbereiding hebben we alles bekeken op dvd. Daarvan hebben we geleerd hoe we het wel, maar ook juist níet wilden aanpakken. Paul de Leeuw maakte van zijn editie een soort verlengde van zijn tv-programma, terwijl Lionel Richie en Diana Ross grote, Las Vegas-achtige acts neerzetten. Allemaal te gek, maar niet des Nick & Simons. Ik denk dat onze show qua aankleding het dichtst bij die van Marco Borsato lag.”

Tijdens ‘hun’ Symphonica speelden Nick & Simon uiteraard alle hits, aangevuld met andere nummers van hun vier cd’s. Ter ere van hun tv-programma The American Dream brachten ze een medley van Amerikaanse klassiekers van Elvis Presley, Doobie Brothers en The Eagles. Ook waren er duetten met de speciale gasten: dorpsgenoten 3JS, Acda en de Munnik en hun protegée uit The Voice Of Holland, Pearl Jozefzoon.

In totaal zagen ruim 120.000 mensen Nick & Simon live optreden tijdens de shows in het GelreDome. Elk van de vier concerten werd door het massaal in het rood gestoken publiek dolenthousiast ontvangen. De Volendammers sluiten met hun cd/dvd het hoofdstuk Symphonica In Rosso met een meer dan goed gevoel af. “Dit was, uiteraard, een hoogtepunt”, aldus Nick. “Maar elke stap op weg hier naartoe was er een. En we hopen er nog veel meer te beleven.”

The Voice of Holland

Want het duo is nog lang niet klaar. Naast het feit dat er nog veel meer muziek in ze zit, breiden de vrienden ook hun televisiewerkzaamheden uit. Na jarenlange publieksfavoriet De Zomer Voorbij was daar vorig jaar The Voice Of Holland. Het programma, waarin Nick en Simon te zien zijn als muzikale coaches, zorgde ervoor dat hun sterren rezen als nooit tevoren. Alle kijkcijferrecords werden verbroken, en het tweede seizoen liet zelfs nóg hogere scores zien. Tussendoor toonden de mannen hun avontuurlijke kant in The American Dream, waarin ze een roadtrip maakten langs Memphis, Nashville en New Orleans. De volgende stap is een eigen muziekprogramma, en de kinderversie van The Voice: The Voice Kids. Waarmee één ding zeker is: Nick & Simon blijven nog even!

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button