Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Nick Nielsen boeken

Nick Nielsen boeken

Nick Nielsen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Nick Nielsen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Op jonge leeftijd wist de in Tilburg geboren Nick Nielsen dat de magische wereld zijn toekomst zou worden. In zijn jeugd was Nick al gepassioneerd door het artiestenvak en imiteerde hij verschillende typetjes. Hij deed mee aan wedstrijden, workshops etc. Dit resulteerde tot deelname van de Nederlandse Kampioenschappen waarbij Nick Nielsen in 2002 Nederlands Jeugdkampioen Goochelen werd. Tijdens de Nationale Kampioenschappen Goochelen 2004 behaalde Nick Nielsen een eerste prijs!

Nick Nielsen staat voor magisch entertainment van deze tijd. Met een vlotte babbel en een gezellige presentatie neemt Nick Nielsen magie als uitgangspunt en zijn publiek als middelpunt. Hiermee is hij een graag geziene gast op elke gelegenheid. Door onder meer zijn werkervaring, talent en begeleiding van een aantal toppers uit de internationale wereld van de magie is Nick Nielsen uitgegroeid tot entertainer op topniveau!

Ook heeft Nick Nielsen de creatieve capaciteit en inzicht om een meerwaarde te zijn voor al uw zakelijke belangen. Met zijn entertainment is hij van toegevoegde waarde tijdens beurzen, productpresentaties en op maat gemaakte magische bedrijfspresentaties. Tevens is Nick Nielsen inzetbaar als gastheer op uw feestavond of als professionele ijsbreker tijdens conferenties en dergelijke.

De afgelopen jaren is er voor 2-voudig Nederlands Kampioen Goochelen Nick Nielsen veel veranderd. In 2004 begon hij aan een nieuwe uitdaging: de presentatie van het dagelijkse ochtendmagazine van RTL4 LIJN4. Na 3 jaar ervaring, interviews met diverse interessante mensen waaronder Joop van den Ende, Marco Borsato, Paul Rosemöller, Bert van der Veer, Boudewijn de Groot en vele anderen en meer dan 500 uur live televisie als bagage, is Nick Nielsen toe aan een nieuwe uitdaging. Hij is bezig om 2 nieuwe programma’s zijn presentatietalent en zijn passie voor magic te gaan combineren op de Nederlandse televisie.

Daarnaast heeft Nick de afgelopen periode de zakelijke markt vaak bediend met creatief magische concepten. Doordat zijn bekendheid de laatste jaren door zijn werkzaamheden voor RTL4 groeide, werd hij ook in het land steeds vaker gevraagd voor presentaties. Vaak geeft een aankondiging van een artiest of een gast toch net iets extra’s aan het evenement. Nick doet dit met veel passie, energie en plezier. Als de hoeveelheid aan- en afkondigingen gering is dan kan een combinatie van presenteren, centrale act en/of table-magic zeer zinvol en eenvoudig te bewerkstelligen zijn.
Nick Nielsen verzorgt vele presentaties in binnen- en buitenland, voor beurzen, evenementen en bedrijfspresentaties. Met veel techniek, spectaculaire magische effecten, een dosis humor en gevoel voor interactie is hij al jarenlang één van Nederlandse meest gevraagde table-magicians en verzorgt hij regelmatig magie op de vierkante centimeter bij tal van particuliere en zakelijke evenementen.

Hij onderscheidt zich door zijn frisheid, energie, humor, uitstraling en is verbaal super sterk.

Kortom: Nick Nielsen is een jonge frisse presentator met magische kwaliteiten van hoog niveau!

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button