Lyon & Partners Group Talent Management
Home » MONROE boeken

MONROE boeken

MONROE boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor MONROE of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Raffaëla, Rachel en Germaine vormen samen Nederlands nieuwste vrouwelijke popgroep: Monroe. “Icoon, sexy, verleidelijk maar vooral stijlvol”, aldus zangeres Rachel over de Amerikaanse zangeres/actrice. De drie jonge talentvolle zangeressen van Monroe kiezen voor een inspiratievolle en prikkelende bandnaam wanneer ze besluiten samen hun allergrootste droom na te gaan streven. Zelf zien ze Monroe als een synergie van drie karakters of elementen: water, aarde en vuur. Hoewel ze desgevraagd meteen van elkaar aan kunnen geven wie welk element vertegenwoordigt, is ‘vuur’ toch wel de optelsom der delen achter deze popgroep. Het curriculum vitae van de Braziliaanse Rachel toont onomwonden haar passie voor muziek en dans. Als klein meisje leerde ze dansen in haar geboorteland, in haar tienerjaren ontwikkelde ze zich als professioneel balletdanseres en rondde ze de erkende dansopleiding van Lucia Marthas af, waarna ze in diverse grote producties zong en danste. Afgestudeerd danser en dansdocente Germaine, gelooft in hard werken en bevond zich middenin een succesvolle danscarrière, die ze combineerde met haar studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening, toen haar grootste droom werkelijkheid dreigde te gaan worden. Germaine: “Ik ambieerde altijd al een zangcarrière en nu sta ik aan de vooravond van de verwerkelijking van die droom, waarin ik mijn andere passie, dansen, ook nog eens perfect kwijt kan”. De derde Monroe heeft al enige bekendheid genoten als winnares van de talentenjacht Idols. Zangeres Raffaëla geeft aan er nu meer dan ooit klaar voor te zijn en een keuze te hebben gemaakt voor een popgroep waar ze zich als een vis in het water voelt, hoewel ze glimlachend zegt: “die meiden hebben me toch even wat bij moeten leren op dansgebied, maar dát maakt Monroe wat het is… een popgroep waarbij ieders talent harmonieus en energiek tot uiting komt en dat zie je terug op het podium en hoor je in onze muziek!”

Wat maakt Monroe anders dan alle andere popgroepen? Wie de videoclip van de eerste single van Monroe ‘The Real Thing’ bekijkt, waant zich al gauw in de wereld van succesvolle Amerikaanse en Britse vrouwelijke popacts en een vergelijking met de Sugababes en de Pussycat Dolls dient zich aan. “Ja, die vind ik te gek en ik zie het als een compliment als mensen ons daarmee willen vergelijken”, zo geeft Germaine aan, “we houden van goede popliedjes en willen een spectaculaire live-show neerzetten, daar werken we dagelijks superhard voor, maar wat Monroe bijzonder en dus onderscheidend maakt is de unieke mix.” De zangeres doelt daarbij niet alleen op ieders -en dat mag worden gezegd- opmerkelijke talent en ervaring op gebied van zang én dans, maar ook op het team rondom Monroe en het doel dat de zangeressen voor ogen hebben. Het ervaren muziekteam waar de zangeressen zich door gesteund weten, is al geruime tijd verantwoordelijk voor diverse successen en hits. “Het is in de huidige muziekbusiness best moeilijk om door te breken en succesvol te blijven en het is daarom fantastisch om zo’n team om je heen te hebben, we kunnen ons alle drie gelukkig maar met een ding bezig houden en dat is muziek!”, zegt Raffaëla.

Als de zangeressen naar hun doel wordt gevraagd , kijken ze dromerig omhoog om vervolgens nuchter en doelgericht hun blikken op elkaar te wenden en volmondig uit te spreken dat ze de beste vrouwelijke popgroep van Nederland willen worden, met sterke liedjes en een energieke live-performance op hoog niveau. “In dat opzicht durven we wel een statement te maken: met Monroe willen we muziek en entertainment van internationale allure brengen voor iedereen die van dansbare popmuziek houdt, voor mannen en vrouwen”, zegt Germaine.

De muziekstijl van Monroe is te omschrijven als energieke pop, hoewel de zangeressen ook enkele ballads zullen gaan laten horen. Op het podium mogen we volgens de dames een spannende en opzwepende live-show verwachten met ruimte voor verrassingen. Ondanks dat de zangeressen zich niet graag willen vergelijken met andere bands of artiesten, hebben ze uiteraard wel inspiratiebronnen. “All Saints, dat vond ik een geweldige groep!”, aldus Rachel. Waar Germaine enthousiast wordt van de stijl van de Pussycat Dolls en Gavin DeGraw, grijpt Raffaëla voor haar inspiratie terug naar iconen uit haar jeugd en daarvoor zoals, Whitney Houston en Patti Labelle, “Beyonce vind ik ook zo’n icoon,” aldus de zangeres.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button