Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Mathijs Vrieze boeken

Mathijs Vrieze boeken

Mathijs Vrieze boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Mathijs Vrieze of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Mathijs Vrieze (31) is Nederlands jongste TV-kok en bestsellerauteur van kookboeken. Door zijn toegankelijkheid is hij geliefd bij een brede doelgroep Kernpunten binnen de visie van Mathijs zijn gezond en lekker eten met het gebruik van gezonde en verse ingrediënten. Mathijs is van het échte koken, dus geen pakjes en poeders. Hij creëert op een aansprekende manier bewustwording, wat goede voeding voor onze gezondheid kan betekenen. Hij is hiervan zelf het beste bewijs, door jaren geleden 30 kilo blijvend af te vallen. “Lekker eten, afvallen en toch op gewicht blijven is makkelijk vol te houden, met verrukkelijke recepten” aldus Mathijs. Met zijn ervaring, enthousiasme en passie voor het gezonde leven weet Mathijs mensen te stimuleren en motiveren om op een verantwoorde en vooral effectieve wijze af te vallen. Het succes en de toenemende vraag naar zijn recepten en menu’s brachten hem er toe om verschillende, trendy kookboeken samen te stellen. Aan de hand van zijn verrassende recepten bewijst hij dat lekker eten ook heel gezond kan zijn. En dat je je niet hoeft uithongeren om af te vallen.

Van zijn eerste boek Lekker eten en gezonder afvallen zijn inmiddels 70.000 exemplaren verkocht. Zijn tweede kookboek Lekker en gezond koken met Mathijs, was in de voorverkoop zo’n succes, dat nog voor de boeklancering de tweede druk werd besteld. Het 45.000ste exemplaar is inmiddels over de toonbank gegaan en van zijn nieuwst kookboek Gezond en prijsbewust koken zijn sinds eind 2010 al 30.000 exemplaren verkocht. Bijlage VROUW van De Telegraaf gaf het boek Gezond en prijsbewust koken zelfs 5 sterren, waarmee het boek zelfs als beste afslankboek van 2011 uit de test kwam. Samen met de kookboeken, die Mathijs in opdracht voor o.a. Tefal, Carbonell en Zwaluwhoeve schreef, werden er meer dan 300.000 kookboeken van zijn hand verkocht.

Naast het schrijven van boeken is Mathijs dagelijks enthousiast met koken bezig. Hij geeft kookworkshops bij particulieren of op beurzen en congressen in het land. Schrijft columns in diverse landelijke bladen , zoals Party, GezondNU en Dagblad Metro.En middels verschillende tv- programma’s deelt hij zijn keukengeheimen en enthousiasme met Nederland. Mathijs presenteerde het gezellige tv programma Eten & Daten en aansluitend een serie van het biologische kookprogramma Puur Smaak op RTL4. In Vrije Tijd TV, onderdeel van het NTR actualiteitenprogramma Helder, bewijst Mathijs weer dat gezond koken heel lekker en eenvoudig kan zijn.

Daarnaast is hij een graag geziene gast in andere programma’s zoals Koffietijd. Met zijn motto” “lekker eten en gezonder afvallen” steekt hij consumenten en professionals aan met zijn gedrevenheid en zijn passie voor koken.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button