Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Martin Garrix boeken

Martin Garrix boeken

Martin Garrix boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Martin Garrix of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Martin Garrix is de artiestennaam van Martijn Garritsen. De Nederlandse DJ is geboren in Amsterdam op 14 mei 1996. Martin Garrix begon zijn carrière met de hit ‘BFAM’, een co-release met Julian Jordan, die ook is aangesloten bij het platenlabel Spinnin’ Records.

Martin Garrix boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Martin Garrix zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking van Martin Garrix. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Biografie Martin Garrix

In 2012 won Martin de SLAM! FM DJ Talent of the Year Award. In 2012 maakte hij ook een remix van “Your Body” van Christina Aguilera, welke als “Your Body (Martin Garrix Remix)” op de luxe versie van het album Lotus (album) van Christina Aguilera staat. Het nummer is geschreven door Max Martin, Shellback en Savan Kotecha. Zijn track “Just Some Loops”, een samenwerking met TV Noise verscheen op het samengestelde album Loop Masters Essential, Volume 2. In 2013 volgde de release “Torrent” met Sidney Samson op het Musical Freedom label.

Garrix won aan naam en faam door zijn eigen solo-uitgave “Animals”. Het nummer werd uitgebracht op 1 juli 2013 en werd een hit in een groot aantal landen in Europa. Het nummer staat ook op Hardwell’s album Hardwell presents ‘Revealed Volume 4’.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button