Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Marielle Bastiaansen boeken

Marielle Bastiaansen boeken

Marielle Bastiaansen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Marielle Bastiaansen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Marielle bastiaansen werd geboren op 13 september 1969 in Breda.

Marielle is al 22 jaar werkzaam

in de kappersbranche. In het begin van die jaren heeft ze al haar diploma’s gehaald inclusief die van visagiste en grimeuse.
Ze heeft alle aspecten van deze beroepen al doorlopen, in diverse salons gewerkt, trainingen aan kappers gegeven, trend shows met het creatieve team van Wella gegeven, vele presentaties op het gebied van mode verzorgt en televisie werk achter en sinds 7 jaar ook voor de schermen. Daarnaast heeft ze voor Nature’s Choice een eigen cosmetica lijn opgezet.

7 jaar geleden

was ze voor het eerst in het programma “Dat Staat je Goed”, met Caroline Tensen te zien. Daarna heeft ze voor het programma “Goedenavond Nederland” mode-items gedaan en voor het KRO programma service uur met Manuela Kemp de metamorfoses verzorgt. Daardoor is ze in aanraking gekomen met regionale televisie, wat uitgegroeid is tot mede eigenaresse van de zender en produktie bedrijf Tv&CO.

Dit jaar in februari

is het 10e Looking Good seizoen begonnen. In Looking Good helpt Marielle niet alleen met het bepalen van de laatste haarmode, maar adviseert ze ook kappers en consumenten over de laatste trends op haar en make-up gebied. Je kunt wekelijks de metamorfoses op RTL 4 bewonderen op donderdagavond om 21.00 uur (herhaling zondagochtend om 09.00uur). Naast haar werk voor Looking Good kom je Marielle regelmatig tegen als presentatrice bij evenementen of presentaties door het hele land. Ook verzorgt ze regelmatig metamorfosedagen en -avonden, schrijft ze columns voor onder andere Vrouw Online. Een druk bezette vrouw dus. Zeker omdat ze bij Tv&Co ook nog eens haar eigen lifestyle en jongeren programma “De Opdracht” presenteert.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button