Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Marieke Elsinga boeken

Marieke Elsinga boeken

Marieke Elsinga boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Marieke Elsinga of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Marieke Elsinga wordt toegelaten tot Q-college (het opleidingstraject van Qmusic) en krijgt haar eigen nachtprogramma. Daarna groeit ze door naar de weekendprogrammering en weet ze te charmeren als vaste verslaggever van Mattie & Wietze.

Marieke Elsinga boeken voor een evenement

Marieke Elsinga is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor een boeking van Marieke Elsinga. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Biografie Marieke Elsinga

Na 2 jaar radio gaat Marieke voor Qmusic produceren, presenteren en monteren. Ze maakt de YouTubeserie ‘Marieke komt effe spieken’, waarbij ze een kijkje neemt bij collega DJ’s thuis.

In de zomer van 2016 wordt ze benaderd om Luuk Ikink op te volgen in RTL Late Night. Een kans die ze niet kan laten schieten. Ze neemt afscheid van de radio en weet met haar onbevangen stijl en energieke voorkomen het publiek van RTL snel voor zich te winnen.

Vol nieuwe ervaringen en een jaar later stopt Marieke Elsinga bij RTL Late Night en start als verslaggever bij RTL Boulevard. Ook is ze in het najaar van 2017 te zien als kandidaat in Expeditie Robinson.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button