Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Mari van de Ven boeken

Mari van de Ven boeken

Mari van de Ven boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Mari van de Ven of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Mari van de Ven is de bekendste haar- en make up stylist van Nederland. In de 25 jaar die hij nu actief is heeft hij talloze celebrities onder handen genomen en veel trends gezet. Celebrities zoals Naomi Campbell, Prinses Stephanie van Monaco, Wendy van Dijk, Yolanthe Sneijder-Cabau, Sylvie Meijs en Tatjana Simic zijn een greep uit de namen die hij (regelmatig) in zijn stoel heeft gehad.

Mari volgde de kappersopleiding in Den Bosch, maar merkte dat zijn interesse verder reikte dan het kappersvak alleen. Tijdens zijn werk begon hij zich meer en meer toe te leggen op visagie, o.a. bij de school van Dik Peeters, zonder overigens het kappersvak uit het oog te verliezen. “Alleen de perfecte combinatie van haar en make-up creëert de meest sprankelende uitstraling die ik graag op een gezicht zie.” Mari heeft meer dan tien jaar via Corine Rotschäfer als visagie- en haarspecialist voor vele tientallen opdrachtgevers gewerkt.

Zo werkte hij mee aan diverse interviews en reportages voor print media in binnen- en buitenland: Bazaar, Cosmopolitan, Esquire, Glossy, Margriet, Marie-Claire, Maxim, Nouveau, Quote, Style Magazine, Telegraaf, Trouwen, Elle, Veronicablad, Viva. Voor het merk O’Neill verzorgde hij zes jaar lang de fotoshoots voor de presentatie van de nieuwe kledinglijnen.

Op televisiegebied trad hij o.a. op in: Catherine Keyl, Gordon’s Lifestyle, Health & Beauty, Kevin Masters, Koffietijd (1993-2000), Late Nightshow (Peter Jan Rens), Life and Cooking, Lijn 4, McCarlo, Nachtsuite, Nederland komt thuis, Ook Dat Nog, Paul de Leeuw, Staatsloterijshow, De Carlo & Irene Show, V&D TV, Mijn mooiste dag en zijn eigen items in Lijn 4.

Voor vele presentatoren en modellen is Mari van de Ven een veelgevraagd haar en make-up stylist. Zo werkt hij o.a. voor: Daphne Deckers, Fabiënne, Frederique van de Wal, Ilse de Lange, Irene van de Laar, Jennifer de Jong, Prinses Stephanie van Monaco, Robine van de Meer, Sylvana, Sylvie Meys, Tatjana, Touriya Haoud, Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé. Tevens is Mari verantwoordelijk voor de visagie van Trijntje Oosterhuis, Marco Borsato, Kane en Van Dik Hout tijdens de opnames van hun videoclips.

Ook geeft Mari workshops op het gebied van cosmetica in samenwerking met diverse firma’s, waar onder Jill Sander, Lancaster, La Prairie en Estee Lauder. Daarnaast is hij een veel gevraagde presentator van allerlei events op het gebied van haar en make-up.

Mari Experience voor uw bedrijf

Alle kennis die Mari heeft deelt hij tijdens de intieme Mari Experience. Door het hele land heeft Mari voor uitverkochte zalen gestaan om iedereen te voorzien van tips, tricks en om uit te leggen en te vertellen over de laatste mogelijkheden op het gebied van beauty. Het is nu mogelijk om de Mari Experience bij uw bedrijf langs te laten komen. Een presentatie, productlancering, opening of incentive is gemakkelijk te combineren met de Mari Experience. Het is een unieke manier om klanten, relaties of personeel eens goed te verrassen.

De organisatie van de Mari Experience pakt het gehele traject voor u op. U geeft uw wensen aan ons door en wij zorgen ervoor dat deze avond voor u tot in de puntjes geregeld is.

Programma

Om 18:30 uur openen de deuren van de experience. Gedurende de avond zult u veel over haarstyling en make-up leren. Mari geeft u tijdens deze avond de gelegenheid om vragen te stellen. Na de experience weet u meer over schoonheid, make up, haarstyling en verzorging. Tevens biedt de Mari Experience 2.0 extra beleving. U kunt zich laten inspireren in de diverse stands van merken. Huid, haar, make-up alle expertise is aanwezig om u het beste advies te geven voor, in de pauze en na afloop van de Experience.

Wat is inclusief?

Met de volledig verzorgde Mari Experience beleeft u een unieke avond waarin u alles leert over het vak van Mari van de Ven. Het programma is inclusief:

• Mari van de Ven;
• Presentator Nick Stijlaart (onder andere bekend van Koffietijd);
• Podium 4 x 3 meter;
• Podiumspots;
• LED parren voor sfeerverlichting;
• Speakers;
• Headset en microfoon voor Mari en presentator;
• Locatie met maximale huurprijs van € 500,00 (op basis van beschikbaarheid);

Speciale wensen

Uiteraard wordt er rekening gehouden met de speciale wensen die u heeft. We horen graag uw ideeën. De gehele boeking is maatwerk en details zoals prijzen en presentator kunnen aangepast worden. Optioneel bij te boeken is bijvoorbeeld de aankleding van de locatie, een DJ booth met Pioneer apparatuur, een visagist of haarstylisten in de zaal, catering, een stand van World of Beauty en goodiebags met (gepersonaliseerde) items.

De Mari Experience boeken?

Laat u inspireren door Mari en neem voor het boeken van de Mari Experience op uw evenement contact met ons op. Lyon & Partners Group staat u graag te woord. Voor vragen of opmerkingen kunt u bellen naar 024-397 5174 of mailen naar info@lyonpartners.nl.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button