Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Manon Meijers boeken

Manon Meijers boeken

Manon Meijers boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Manon Meijers of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Fashion Styliste
Menig Nederlands tijdschrift liet de mode van haar shoots al aan Manon over. Ze kleedt onder andere Wendy van Dijk, Dennis Weening, Ruben Nicolai en Guus Meeuwis.

Bij een succesvolle styliste verwacht je niets anders dan een uitpuilende inloopkast Vakken vol schoenen, planken vol broeken en hangers vol tops. “Toen ik op zoek ging naar een ander appartement had ik eigenlijk maar één duidelijke wens op m’n lijstje: er moest een inloopkast in kunnen worden gebouwd. Met het opruimen van m’n kleding ben ik een enorme autist: alles moet op soort en kleur. Omdat ik, mede door m’n werk, veel kleding heb en weinig weg kan doen wil ik graag overzicht houden.”

”Ik ben verzot op outfits die een ‘out of bed’-look effect teweegbrengen. Het ‘sjeses-wat-zie-jij-er-altijd-belachelijk-geweldig-uit-zonder-er-moeite-voor-te-doen’ gevoel. Zowel voor haar eigen stijl als die voor de artiesten die Manon kleed vindt ze het van belang dat het er niet geforceerd, over de top of fashion victim uitziet.

Manon is “a sucker” voor shoppen (winkelen, zo ze dat noemt als ze dat privé doet), online of realtime, magazines, fashionblogs etc.Manon verzorgt ook persoonlijke stijladviezen en fashion workshops voor particulieren en bedrijven.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button