Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Magic Unlimited boeken

Magic Unlimited boeken

Magic Unlimited boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Magic Unlimited of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

“World’s most swinging and dynamic magic show”

De spectaculaire internationale illusie show van Oscar, Renzo & Mara is een onvergetelijke gebeurtenis die U niet snel zult vergeten. De jonge entertainers worden wereldwijd gerespecteerd vanwege hun dynamische en originele shows. Hun talent en liefde voor theater en illusies hebben deze sympathieke artiesten in korte tijd tot internationale sterren verheven die zowel in Europa als in Las Vegas graag geziene gasten zijn. Magie, illusie, muziek, romantiek en humor vormen de basis van hun bijzondere show.

Oscar, Renzo & Mara: what you get… is an illusion!

Het trio brak door in het Mekka van de internationale showbizz: Las Vegas! Daarna volgde vele uitnodigingen voor theater optredens door heel Europa. In hoog tempo presenteren Oscar, Renzo & Mara hun verbijsterende en hoogst originele illusies. Ze combineren jeugdige dynamiek, uitgekiende muziek, theatrale effecten, dans en romantiek met verbluffende magische effecten. Daarmee creëren zij een onwaarschijnlijke reis naar de onmogelijke wereld van illusie. Zelf zeggen Oscar, Renzo & Mara: “Dromen zijn vaak mooier dan de werkelijkheid. Misschien zijn wij daarom illusionisten geworden… om mensen te laten delen in onze betoverende magische wereld waar niets onmogelijk is.”

Uiteraard bleef het drietal ook in Nederland niet onopgemerkt. Oscar, Renzo en Mara maakten de afgelopen jaren vele succesvolle televisie shows voor de TROS. Daarnaast legde zij zich vooral toe op hun grote passie: het maken van magische theatershows!

In januari 2000 ontvingen zij de ‘populariteit-award’ in de categorie aanstormend talent. Zowel de schitterende illusies als de heftige visuele dansshow gaven de doorslag voor deze prijs. In Parijs ontvingen zij de prestigieuze ‘Mandrake d’or’, een jaarlijkse prijs voor iemand die internationaal iets speciaals heeft gepresteerd in de wereld der illusie. Ook in de overige landen in Europa zijn zij regelmatig te gast in theaters en in televisieshows.

Bekende tv-shows als “Le plus grand cabaret du Monde” in Frankrijk, Traumtänzer en Fernsehgarten in Duitsland, World´s Greatest Magic in de USA etc. etc. doen regelmatig een beroep op deze jonge sympathieke magic entertainers.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button