Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Lil Kleine boeken

Lil Kleine boeken

Lil Kleine boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Lil Kleine of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De carrière van Lil Kleine (Jorik Scholten, 1994) begint al op zijn achtste met dansen en acteren, Lange Frans is onder de indruk van zijn rap kwaliteiten en besluit hem te helpen. Tot op de dag van vandaag adviseert Frans de Amsterdammer op zowel zakelijk als creatief gebied en met succes: de hype rondom Lil Kleine wordt steeds groter.

Lil Kleine boeken voor een evenement

Lil Kleine is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor een boeking van Lil Kleine. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Biografie Lil Kleine

Hij bracht in zomer van 2012 een mixtape uit met SpaceKees ‘ZoVaderZoZoon’ en heeft ook al materiaal uitgebracht met Faber yayo, Danny de Munk, Ali B en Lange Frans. Lil Kleine verzorgde tijdens de clubtour 2012 van Lange Frans het voorprogramma. In de zomer van 2012 releast Lil’ Kleine in samenwerking met Appelsap, Patta, Nike en Faber yayo de EP ‘Tuig van de Richel’. Het najaar van 2012 deed hij een featering op de singel van Brett ‘Het Leven Is Een Melodie’ de titelsong van de fillm ‘De Groeten Van Mike’ stond hoog op de lijst van de Kids top 20.

Voor het programma ‘Ali B op volle toeren’ herschreef Danny de Munk samen met Eric van Tijn het nummer ‘Tuig van de richel’ . Lil’Kleine maakte op zijn beurt een versie van ‘Zo verdomd alleen’ wat gelijk zijn eerste itunes top3 hit is geworden. In een aflevering van het derde seizoen van de BNN-serie Van God Los heeft Lil Kleine een mooie rol bemachtigd. Hij werd naar aanleiding van zijn muziek en optredens gevraagd voor een casting. Hij heeft vroeger ook meegedaan aan tv programma’s zoals; Praatjesmakers, een rol in de film Diep en een gastrol in de politie serie Van Speijk. Momenteel is hij druk bezig met het opnemen van zijn nieuwe EP die deze zomer zal uitkomen en is hij een van de gezichten van een Philips headphone campagne.

Kenmerkend voor het werk van Lil Kleine is zijn Amsterdamse accent, samen met zijn ruige, soms nogal directe teksten. De rapper maakt gretig gebruik van de mogelijkheden die hiphop biedt: stoer maar legt ook zijn hart op tafel en schroomt niet om zijn gevoelens te tonen. Opgegroeid op de straten van Amsterdam, heeft deze artiest alles in zich om de next best te worden.

In 2015 komt zijn nieuwe single Drank & Drugs uit samen met Ronnie Flex en  het nummer bestormt op dit moment de hitlijsten. Voor de gein is de plaat herschreven naar Chips & Cola een kindvriendelijke versie dit gebeurde in de ochtendshow van 3FM met Giel Beelen

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button