Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Lee Towers boeken

Lee Towers boeken

Lee Towers boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Lee Towers of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Lee Towers brak in 1975 door toen hij door Willem Duys werd gepresenteerd als de zingende kraanmachinist uit Rotterdam, hoewel hij geen kraanmachinist was, maar onderhoudsmonteur. Duys brengt Lee Towers’ eerste single ten gehore in het radioprogramma Muziekmozaïek. Het is “It’s raining in my heart”, een nummer gecomponeerd door de zanger van The Outsiders, Wally Tax. “It’s raining in my heart” belandt in de top-40. De volgende single, “You’ll never walk alone”, wordt Towers’ grootste hit en staat wekenlang hoog in de top-10.

Lee Towers boeken voor een evenement

Lee Towers is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor een boeking van Lee Towers. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Biografie Lee Towers

Lee Towers gaf in 1980 zijn eerste grote concert in De Doelen te Rotterdam. Een unieke prestatie voor die tijd. In 1981 volgde een concert in een uitverkocht Carré. Daarna waagde hij de stap naar Ahoy in 1984 waar hij zelfs tweemaal de ‘zaal’ vol kreeg. In latere jaren volgden er nog vele concerten en shows in Ahoy, waarbij hij ook duet ten zong met onder andere Anita Meyer.

In 2003 speelde Lee mee in de Nederlandse Jeugdfilm Sinterklaas en het Gevaar in de Vallei van regisseur Martijn van Nellestijn.

Lee Towers is tevens een groot Feyenoord supporter. Zijn lied “Mijn Feyenoord” en “You’ll never walk alone” worden veel gedraaid in De Kuip en zijn echte clubliederen geworden. De stad Rotterdam heeft hem de Erasmusspeld toegekend en in 2000 de Wolfert van Borselenpenning.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button