Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Leco van Zadelhoff boeken

Leco van Zadelhoff boeken

Leco van Zadelhoff boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Leco van Zadelhoff of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Leco van Zadelhoff (1968) staat bekend als Nederlands meest bekende en meest succesvolle visagist en haarstylist. Leco vertegenwoordigt de absolute top in zijn metier en wordt daarom veelvuldig gevraagd als mooimaker van bekend Nederland. Leontine Borsato, Danielle Overgaag, Touriya Haoud maar ook Winston Gerschtanowitz, Daphne Deckers, Ruth Jacott, Chantal Janszen en Mathilde Santing zijn slechts enkele namen die Leco tot zijn vaste klantenkring mag rekenen.

Zijn touch

wordt door zijn cliënten liefdevol de ‘Leco look’ genoemd en ondertussen is Leco als dé Nederlandse beautyspecialist zelf ook een vertrouwd gezicht geworden in menig TV programma.

Leco begon als 18- jarige

te experimenteren in de lokale kapsalon. Binnen een jaar had hij zijn kappersdiploma op zak en wilde hij de televisie-wereld ontdekken. Al snel werd hij gevraagd door Veronica waar hij het eerste contact legde met Leontine Ruiters. Veelvuldig reisden zij daarna samen de wereld af voor het fotograferen van kalenders, promotionele shoots voor Veronica of het opnemen van commercials.

De kracht van Leco

die ligt in het feit dat hij zowel kapper als visagist is, bleek een gouden combinatie in de TV-wereld. Leco groeide door en bleef zich ontwikkelen. Hij werd veel gevraagd voor fotoshoots voor alle grote glossy bladen en verwierf op deze manier een klantenkring die bestaat uit de crème de la crème van de Nederlandse society.

Het was dan ook bijna vanzelfspreken

dat het grootste glamour tijdschrift van Nederland, de BeauMonde, Leco vroeg voor een vaste column. Leco heeft -inmiddels al 6 jaar een eigen rubriek- en is ook redactioneel betrokken bij veel producties in het magazine.

In 2000

presenteerde Leco samen met Leontine Ruiters-Borsato zijn eigen televisie programma bij Yorin, “Style & Beauty”. In dit programma gaf Leco bruikbare tips op het gebied van haar & make-up en reisde over de wereld voor interviews met mensen zoals Isabella Rosselini, Anna Sui en Naomi Campbell.

Ook als auteur

heeft Leco zijn sporen verdiend. Van zijn eerste twee boeken, “Het Beautyboek” (1999) en “Het Haar Boek” (2000) zijn tezamen meer dan 60.000 exemplaren verkocht, een absoluut record voor beauty-boeken! In 2004 verscheen Leco’s 3e boek: “Mooi!”. Inmiddels zijn er ruim 35.000 exemplaren verkocht!! Vele bekende Nederlanders werkten mee aan dit boek met hun persoonlijke quotes en opvattingen over “mooi”. In “Mooi!” geeft Leco tips en adviezen over uiterlijke verzorging en innerlijke schoonheid.

Naast zijn eigen rubriek

in “BeauMonde” timmert Leco aan de weg met zijn bedrijf “Smaak Support”. In samenwerking met Peggy Weijergang (chef-mode BeauMonde) geeft hij regelmatig adviezen op het gebied van style & beauty voor het bedrijfsleven en organiseert Smaak Support cursussen en workshops voor particulieren door het hele land.

Vanaf najaar 2004

maakt Leco deel uit van het vaste panel van RTL Boulevard. Wekelijks geeft Leco zijn adviezen op het gebied van lifestyle, fashion, haar & make-up.

Team LECO

Nederlands meest bekende en succesvolle visagist en hairstylist Leco van Zadelhoff lanceert een nieuw beautyconcept: Team LECO.

Team LECO is beschikbaar voor beautydemonstraties en beautyadviezen op evenementen, tijdens bedrijfsfeesten, ladies nights of bijvoorbeeld op beurzen en in winkelcentra. De touch-ups van Team LECO worden verzorgd door 3 visagisten/haarstylisten Team LECO geeft bezoekers advies over make-up, looks, huid- en haarverzorging en het professioneel aanbrengen van make-up.

Team LECO werkt in een zwartkleurige “beautystand”, sfeervol aangekleed met orchideeën, geurkaarsen, werktafels en 3 visagie-stoelen. Team LECO is gericht op het geven van tips; het “how to”, alle bezoekers krijgen een persoonlijk advies en krijgen ter plekke tips hoe ze de “Leco-look” kunnen aanbrengen.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button