Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Kensington boeken

Kensington boeken

Kensington boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Kensington of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

KENSINGTONRockband van Nederlandse bodem. Kensington brengt in december 2008 een eerste EP uit. Het debuutalbum Borders verschijnt twee jaar later, waarna de band op tour gaat door eigen land. Wegens succes verlengt Kensington de tour en maakt een nieuwe single ‘Let Go’, die goed in de smaak valt en het tot 3FM Megahit schopt. Kensington maakt in oktober 2011 bekend dat Borders ook in de VS en Canada wordt uitgebracht. En, druk als ze zijn, laten ze weten hard aan het werk te zijn voor hun tweede album Vultures.

 

3FM Serious Talent
Kensington wordt in 2010 met de single ‘Youth’uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Daarna worden de Utrechters al snel opgepikt door De Wereld Draait Door en staan ze in 2011 op Noorderslag in Groningen.

Op 6 april 2012 verschijnt tweede single Send Me Away op Universal Music. De single wordt veel gedraaid op radiozender 3FMen uitgekozen als ‘Single van de Week’ door onder andere de Coen en Sander Show.De band werd in 2012 genomineerd in twee categorieën bij de 3FM Awards. Naast een nominatie voor de Serious Talent Award werd Kensington ook genomineerd in de categorie Beste Artiest Rock, Op 11 mei 2012 verschijnt het tweede album Vultures, geproduceerd door Kensington zelf

Festivals
Kensington begint 2013 met shows op Eurosonic Noorderslag en een korte tour langs Nederlandse zalen. Daarnaast staat de band in het voorprogramma van Two Door Cinema Club en Kane. Ook is Kensington de eerste Nederlandse band die wordt bevestigd voor Pinkpop 2013 en spelen ze nog op 60 andere festivals in binnen- en buitenland, zoals Sziget, de Zwarte Cross, Appelpop en Paaspop.

3FM Awards 2013
Het voorjaar van 2013 is oogsttijd voor Kensington. Ze vallen in april 2013 erg goed in de prijzen tijdens de 3FM Awards. Ze winnen de award voor Beste Album (Vultures), de award voor Beste live Act en de Serious Talent Award. De band weet later dat jaar ook een MTV EMA te bemachtigen voor Best Dutch Act.

Ambassadeur van de Vrijheid
Tijdens Eurosonic Noorderslag 2014 wordt bekend gemaakt dat Kensington Ambassadeur van de Vrijheid 2014 is. Dit betekent dat de band op 5 mei met een helikopter langs de verschillende bevrijdingsfestivals trekt om op te treden en aandacht te vragen voor onvrijheid, mensenrechten en oorlog.

 

 

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button