Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Kaj Gorgels boeken

Kaj Gorgels boeken

Kaj Gorgels boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Kaj Gorgels of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Kaj Gorgels (8 september 1990) is een online personality, presentator en journalist.Kaj Gorgels begint met schrijven gedurende zijn reis door Azië. Het schrijven, het avontuurlijke, zijn nieuwsgierigheid en zijn droom om ooit voor de televisie te werken brengen hem uiteindelijk bij de studie Journalistiek. De entertainmentindustrie krijgt echter zijn voorkeur na een uit de hand gelopen hobby: ‘Kaj’s Typetjes’.
‘Kaj’s Typetjes’ wordt op YouTube een regelrechte hit. In elke video kruipt Kaj in de huid van verschillende zelfbedachte personages. Zijn fantasie, humor en kunde om te spelen zorgen voor een groot online succes. Kaj heeft inmiddels een zeer populaire Facebook pagina met meer dan 225.000 likes. Daarmee heeft Kaj een groot bereik, gezien ook zijn Instagram een fanbase bedraagt van bijna 115.000 volgers. Dankzij zijn filmpjes, die soms wel meer dan een miljoen keer bekeken zijn, is Kaj een online bekendheid geworden.
Naast zijn typetjes heeft Kaj ook een eigen kanaal: ‘Zo, die is goed met’, waarvoor hij presenteert. In dit programma bezoekt hij mensen met een bijzondere hobby, beroep of talent. Een programma met eens serieuze insteek, maar toch ook met de nodige humor.
Het presenteren bevalt Kaj goed en in 2015 is Kaj reporter voor het Veronica programma ‘Bonobo’s’, waar hij brutaal en ondeugend in de wereld duikt van seks en liefde. Ook presenteert Kaj het programma ‘NieKaj index’, waar hij voor de Toto voetbaluitslagen voorspelt en ex-voetballers interviewt. Sinds 2015 is Kaj ook host bij het YouTube kanaal genaamd Concentrate. Het tweede seizoen is in volle gang en Kaj presenteert dit seizoen samen met Monica Geuze, Bobbie Bodt, Thomas Cox Nanne Meijer en Kaj van der Ree. Per week komen er 3 nieuwe video’s online en iedere laatste donderdag van de maand hebben ze een livestream.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button