Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Johnny de Mol boeken

Johnny de Mol boeken

Johnny de Mol boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Johnny de Mol of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Johnny de Mol is geboren op 12 januari 1979. Al op jonge leeftijd ontdekt Johnny de Mol de liefde voor het artiestenvak. Op zijn zesde kruipt Johnny de Mol achter het drumstel en de piano, op zijn elfde ontdekt Johnny de Mol de gitaar om gedurende zijn dertiende levensjaar zijn allereerste rockband ‘Plain Habit’ op te richten.

Johnny de Mol boeken voor een evenement

Johnny de Mol is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor een boeking van Johnny de Mol. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Biografie Johnny de Mol

Na het behalen van zijn HAVO-diploma werkt Johnny de Mol zo’n drie jaar achter de schermen bij een groot aantal televisieprogramma’s, waaronder ‘Het Gevoel van…’, ‘De Staatsloterij Show’ en ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Bij deze laatste productie wordt Johnny de Mol uiteindelijk opnameleider.

Johnny de Mol volgt verschillende theaterworkshops. In 2000 treedt Johnny de Mol voor de schermen. Johnny de Mol geeft in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ gestalte aan het karakter Sylvester Koetsier. Daarna volgen rollen in ‘Baantjer’ (RTL 4), ‘Spangen’ (TROS), ‘All Stars’ (VARA) ‘Costa!’ (BNN) en ‘Bon Bini Beach’ (Yorin).

Johnny de Mol presenteerde sinds 2001 zijn eigen programma bij The Music Factory, ‘100.

In het voorjaar van 2002 speelde Johnny een bijrol in de film ‘Oesters van Nam Kee’ naar het gelijknamige boek van Kees van Beijnum en onder regie van Pollo de Pimentel. Ook vertolkte Johnny in 2002 een rol in de internationale film ‘Emperor’s Wife’.

Naast deze filmrollen was Johnny ook te zien als gastacteur in de dramaserie ‘Russen’ (KRO) en sprak hij de stem in van het hoofdfiguur in de Disney animatie film ‘Piraten Planeet’ (Treasure Planet). Piraten Planeet ging in december 2002 in première.

In 2006 kreeg Johnny een Gouden Ui (slechtste acteur) voor zijn rol in Zwartboek. In het voorjaar van 2008 gaat Johnny met bekende Nederlanders op reis in zijn programma “Waar Is De Mol?, van dit programma gaat in het najaar van 2008 het tweede seizoen van start.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button