Lyon & Partners Group Talent Management
Home » John West boeken

John West boeken

John West boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor John West of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

John West is op 23 juni 1988 in Den Haag geboren. Muziek heeft vanaf jongs af aan zijn leven beheerst. Hij is altijd al gek geweest op de verschillende stijlen muziek. Tevens heeft hij altijd wel het middelpunt van de belangstelling gestaan al was dat nou thuis of op school. Nadat hij vanaf zijn 14e jaar als DJ aan de slag ging is op zijn 18e verjaardag het moment aangebroken dat hij de microfoon pakte en samen met zijn vriend en collega Mike Peterson de hit ” I’ll go where the Music takes me” heeft gezongen.
In samenwerking met Mike heeft hij zijn eerste single opgenomen “Weet wat je begint” die hij in 2012 nog een keer uitbracht in een hele andere versie. Na diversen singles te hebben uitgebracht in het nederpop genre. Sloeg hij in 2010 een andere weg in door in samenwerking met Manfred Jongenelis te gaan werken aan een nieuwe single. zijn woorden waren “Manfred ik wil een keer een feest liedje” hij hoefde eigenlijk weinig aan te geven want meteen voelde manfred aan wat hij precies wou. En ja daar kwam die dan. Na niet zo lang nadenken pakte hij pen en papier toen hij klaar was riep hij: Ik heb hem ! “Jouw Blik Jouw Stem” en dit was hem. Door dit liedje komt John tot de dag van vandaag nog steeds in plaatsen waar hij het bestaan niet vanaf wist.

Deze single heeft hij gereleased tijdens zijn eerste Live in Concert dat hij samen met de PPM Band op 6 november 2010 heeft gegeven. Na diversen singles stond er iets heel groots voor de deur hij kreeg samen met een paar collega’s de kans om op te treden bij het grootste meezingfeest van het jaar. “Toppers in concert 2012″ 3 dagen lang in een uitverkocht “Arena” 200.000 mensen heeft hij gezien in 3 dagen tijd. In 1 woord “Fantastisch”

In November 2012 bracht hij zijn debuut album uit, met hoe kan het ook anders als titel “Jouw Blik” Op 14 Februari 2014 bracht hij het vervolg album uit met als titel “Jouw Stem” Begin 2015 deed ik mee aan het door SBS6 uitgezonden Tv Programma “Bloed Zweet & Tranen” waar hij het uiteindelijk tot de finale schopte. Iets waar hij super trots op is. Daarna is hij gaan werken aan zijn 3e Album die hij presenteerde in Februari 2016.
Met wederom een duet met Lange Frans, een duet met Wolter Kroes en een terug blik op “Bloed, Zweet & Tranen” is dit weer een heerlijk gevarieerd album die je van 1 tot 13 (Mijn geluksgetal) kan laten lopen. Met als titel hoe kan het ook anders:”Jouw glimlach op je mond”

2017 release van zijn nieuwe single wit zwart.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button