Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Johan Derksen boeken

Johan Derksen boeken

Johan Derksen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Johan Derksen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Johan Derksen, hoofdredacteur van Voetbal International, geniet vooral bekendheid als voetbalanalyticus van het RTL-televisieprogramma Voetbal Insite. Johan Derksen is een gevreesd columnist, een opinie bepaler en een flamboyante televisiepersoonlijkheid. Hij werd gekozen tot Hoofdredacteur van het Jaar, Sigaren-roker van het Jaar en Slechtst geklede man van het Jaar.

Johan Derksen boeken voor een evenement

Johan is onder andere te boeken als gastspreker, dagvoorzitter of panellid.

De kosten voor een optreden van Johan Derksen zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Boeiende discussies

Een confrontatie met Derksen is een garantie voor een boeiende discussie. Als tegengif voor de dagelijkse dosis voetbal, gebruikt hij americana en blues. Derksen reist ieder jaar naar Amerika om zich te verdiepen in zijn passie en presenteert al jaren muziekprogramma’s op de radio.

Voetbal

Johan Derksen functioneert intussen vanaf 1966 in de wereld van het klatergoud, het profvoetbal. In het voetbalwereldje is hij een van de weinigen die nog zijn mening durft te geven, waardoor hij als een kleurrijke querulant te boek staat. Je houdt van hem of je haat hem, een tussenweg bestaat er niet.

Hij speelde zelf betaald voetbal voor Go Ahead, Cambuur, Veendam, Haarlem en MVV. Als journalist begon hij bij de Noord-Ooster, via Het Nieuwsblad van het Noorden belandde hij begin 1977 bij Voetbal International.

Reclamecampagne met Johan Derksen

Johan Derksen werkte ook mee aan commercials voor KPN. Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button