Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Jeroen van der Boom boeken

Jeroen van der Boom boeken

Jeroen van der Boom boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jeroen van der Boom of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Met een nieuwe single en een nieuw album op stapel, én zijn optreden als jurylid in het RTL-programma The Voice Of Holland, dendert de trein die Jeroen van der Boom heet voort. “Ik heb de allerleukste baan die er bestaat. Optreden en je muziek met zoveel mensen delen is het mooiste wat er is.”

Jeroen van der Boom boeken voor een evenement

Jeroen van der Boom is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor een boeking van Jeroen van der Boom. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Biografie Jeroen van der Boom

Niemand kon de afgelopen jaren om Jeroen van der Boom heen. Hoewel hij altijd al bekend heeft gestaan als groot talent en zijn hand niet omdraaide voor New Jazz album, presentatieklussen, imitaties of optredens als allround entertainer, vielen met het verschijnen van zijn hit Jij Bent Zo in 2007 alle puzzelstukjes op de juiste plaats. De megahit verbleef wekenlang op de eerste plek in de hitlijsten en stond nog in de hoogste regionen toen de volgende single Eén Wereld de top bereikte. Hits als Betekenis en Het is Over volgden hun voorgangers de bovenste regionen van de hitlijsten in en ook het met een platina status bekroonde album Jij Bent Zo zette Jeroen zichzelf op de kaart als veelzijdig talent.

Van der Boom speelde binnen een jaar twee maal een bomvolle Heineken Music Hall volledig plat, mocht viermaal openen voor Lionel Richie in het Gelredome en juist op het moment dat hij begon te denken aan nieuw materiaal, klopten eind 2008 de Toppers bij hem aan. Of hij Gerard Joling wilde vervangen. “Waardoor 2009 ongepland een enorm druk jaar werd”, aldus Jeroen. “Want naast mijn eigen optredens en plannen voor een nieuw album, kwam het hele circus van het Songfestival er tussendoor. De single Shine, de trip naar Moskou, alle promotie, de Toppers shows in de Amsterdam ArenA… Maar het was een te grote uitdaging om het niet te doen.”

Direct na het Toppers avontuur, sloot Van der Boom zich op in de studio om te werken aan nieuw materiaal. En alsof 2009 nog niet druk genoeg was, werd het album Verder al in de nazomer van 2009 gepresenteerd in een uitverkocht Paradiso. Hits als Dat Weet Je en Weer Geloven knalden als bijna vanzelfsprekend de hitlijsten in en Jeroen werd één van de meest geboekte artiesten van 2009.

Maar wie denkt dat Jeroen het na drie jaar keihard werken iets rustiger aan wil doen komt bedrogen uit. “Stil zitten is niets voor mij. Juist door het harde werken ben ik enorm scherp. Begin 2010 heb ik alles eens op een rijtje gezet. Wat wil en kan ik nog meer?” Voor UNICEF en de Nationale Postcode Loterij vertrok Jeroen samen met zijn vriendin Dany eind mei naar Sierra Leone, het armste land ter wereld, waar hij in afgelegen gebieden scholen en medische posten heeft bezocht. “Dat was zo ontzettend indrukwekkend, niet in woorden uit te drukken. Dankzij het project van UNICEF en de Nationale Postcode Loterij hebben kinderen weer toegang gekregen tot schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen.” Na zijn reis werden er twee speciale concerten georganiseerd op het Java eiland in Amsterdam, tijdens SAIL 2010. Tijdens deze concerten besteedde Jeroen door middel van foto’s en filmpjes aandacht aan het project in Sierra Leone.

Daarnaast waren er afgelopen zomer weer drie Toppers-concerten in de Amsterdam ArenA en werd Van der Boom gevraagd voor het razendpopulaire TROS-programma De Beste Zanger Van Nederland. Samen met collega’s als René Froger en Jan Dulles van de 3J’s reisde hij af naar Ibiza waar de afleveringen werden opgenomen. Hier ontstond ook het idee om meer op televisie te gaan doen. En dus is Jeroen op dit moment te zien als jurylid in de talentenshow The Voice Of Holland, waarin hij het met zijn kandidaten opneemt tegen Angela Groothuizen, Nick & Simon en Roel van Velzen. “Een nieuwe uitdaging, waar ik onwijs veel zin in heb.”

Ondertussen werkt Van der Boom aan zijn nieuwe album. Samen met Han Koreneef zit hij ieder vrij uurtje in de studio. “Han haalt het beste in mij naar boven. We zijn in de loop der jaren goede vrienden geworden en weten precies wat we aan elkaar hebben.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button