Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Janouk Kelderman boeken

Janouk Kelderman boeken

Janouk Kelderman boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Janouk Kelderman of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Ik ben er mijn hele leven al mee bezig. Toen ik amper drie jaar was stond ik met mijn roze balletpakje in de kleuterdansles. Rond mijn vijfde ontstond er als vanzelf een soort ‘verkleedmand’ op mijn kinderkamertje. Vol met sjaals, gekke shirts, tule rokjes en andere attributen die ik kon gebruiken bij mijn toneelstukjes thuis en op school.De leraren op school gingen er vanuit dat ik na het VWO naar de universiteit zou gaan, maar ik kon geen studie vinden die ik leuk genoeg vond. Ik zocht naar een opleiding waarin ik mijn passies kwijt kon. Het zoeken werd beloond!
Tijdens een open dag bij de opleiding ‘Musicaltheater’ van de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg wist ik het. Dit moest het worden. ik begon in 2010 aan de studie ‘Musicaltheater’. Ik volgde mijn hart en stortte me enthousiast in het theateravontuur.
Muziek hoorde altijd al bij mij. Ik heb verschillende instrumenten bespeeld, zoals de saxofoon en piano. Pas later, toen ik een jaar of zestien was, begon ik met zingen. Op de middelbare school speelde ik in de brugklas mee in een toneelstuk. Toen ontdekte ik pas echt ook het acteren. Er ging een wereld voor me open.
Naast het maken van muziek, het zingen en acteren ben ik ook altijd blijven dansen. Ik zat in een ambitieuze selectiedansgroep waarmee ik veel heb opgetreden. En dus al dansend veel geleerd en vooral veel plezier gehad.

In 2013, tijdens de zoektocht naar een stageplek, begon al een nieuw avontuur. Ik werd aangenomen bij de populaire televisie zender RTL Telekids om de rol van Keet! te vertolken. Daar ontdekte ik weer een nieuwe kant van het vak: presenteren. Ondertussen moest ik ook nog ‘even tussendoor’ afstuderen. In juli 2014 behaalde ik mijn diploma en kon ik verder met mijn werk bij Telekids.
Ik kreeg bij RTL de kans om mezelf te ontwikkelen op vele gebieden en ik heb veel geleerd. Zowel voor als achter de camera, in de geluidsstudio bij het opnemen van nieuwe songs en bij de optredens van Keet! door het hele land.
In 2015 pakte mijn auditie voor een nieuwe familiefilm ook goed uit. Eind 2015 was ik te zien als Keet in de bioscoopfilm ‘Keet & Koen en de speurtocht naar Bassie & Adriaan’. De film werd enthousiast ontvangen en trok meer dan 100.000 bezoekers.
Na al deze mooie ervaringen heb ik eind 2016 besloten om te stoppen als Keet! en mijn vleugels uit te slaan. Voor mij was de tijd rijp om te ontdekken wat de entertainment wereld nog meer te bieden heeft.
Komend theaterseizoen (2017/2018) sta ik op de planken in de familievoorstelling Hans & Grietje de musical. En in juni 2017 ben ik begonnen bij Zapp (NTR), als presentatrice van onder andere het Klokhuis. Dat is toch eigenlijk wel een droom die uitkomt.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button