Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Jan Versteegh boeken

Jan Versteegh boeken

Jan Versteegh boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jan Versteegh of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Op 17-jarige leeftijd gaat Jan Versteegh aan de slag als presentator van het programma “Campus” bij de populaire regionale zender Stadsradio Rotterdam. Hier is het waar Jan ontdekt waar zijn passie ligt; produceren en presenteren.

Jan Versteegh boeken voor een evenement

Jan Versteegh is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor een boeking van Jan Versteegh. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Biografie Jan Versteegh

Naast zijn middelbare school en tijdens zijn studententijd, waar hij na wat omzwervingen terecht komt op de Academie voor Lichamelijke Opvoeding, probeert hij zoveel mogelijk ervaring op doen op het gebied van radio en televisie.

Hij verruilt het gesproken woord voor het bewegende beeld en presenteert het jongerenprogramma ‘Zooi’ op TV Rijnmond/TV West. Actief draait hij mee op de redactie, waar hij om leert gaan met alles wat komt kijken bij het maken van een programma. Hierna volgen diverse klussen voor Redbull / De Haaien op grote live-evenementen zoals Dance Valley en de Redbull Knock Out Race. Dit leert hem live televisie te maken onder extreme omstandigheden en te interviewen op Jan zijn eigenwijze wijze; adrem en ietwat schurend.

Naast zijn rol als verslaggever stuurde hij als eindverantwoordelijke het camera team en de editor aan om direct kant en klare beelden af te leveren. Onder druk werken ziet Jan als een grote uitdaging en dan presteert hij op zijn best. Jan is een thrill-seeker, net als in zijn hobby’s diepzee duiken en ongeplande reizen maken, is hij altijd op zoek naar avontuur.

Vanaf september 2012 is Jan te zien als een van de gezichten van PowNews. In 2013 neemt Jan deel aan het populaire programma Expeditie Robinson op RTL5.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button