Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Jacques d Ancona boeken

Jacques d Ancona boeken

Jacques d Ancona boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jacques d Ancona of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jacques d’Ancona is “met het blote oog niet te volgen”, en dat wil hij graag zo houden. Journalist en criticus op een breed vlak: entertainment, cabaret, musical, show en theater. Commentator, presentator, dagvoorzitter op congressen en symposia. Geen meneer die tevreden is met het losjes aan elkaar praten van clinics, openingen en gala’s. Jacques d’Ancona is iemand van de inhoud, met een jarenlange ervaring in zalen, hallen en zaaltjes. Net zo makkelijk gastheer op een treffen van cardiologen, als op bijeenkomsten van banketbakkers, fysiotherapeuten of een fusievergadering van arbo diensten. Gooit graag een steen in de vijver, om te constateren hoe hevig de golven aanrollen. Boegbeeld van de zakenwereld.

Productpresentaties en jubilea steunen op zijn verhaal, dankzij een gedegen voorbereiding en een volkomen beleving. Functioneert ook als media- of presentatiecoach en wordt gewaardeerd als juryvoorzitter door zijn bondige formulering en constructieve, motiverende manier van optreden. Houding, timing, uitspraak en uitstraling zijn daarbij van eminent belang. Praktische tips, zoals de opbouw van het betoog, de kleding en de manier van aanpak werken daarbij doeltreffend. Doet interviews ten overstaan van publiek, adviseert en begeleidt mensen die binnen hun vakgebied de media nodig hebben.

Jacques d’Ancona is gewend kritiek te leveren, met zijn verleden als de befaamde juryvoorzitter – 18 jaar lang – in de Soundmixshow op TV. Als oud-voetbalscheidsrechter weet hij bovendien wat het betekent om onderwerp te zijn van snijdende kritiek. Hij beseft wat communiceren is, in de meest directe zin van het woord.

Als presentator deelt Jacques graag zijn ervaring met de opdrachtgever om vorm te geven aan de bijeenkomst waar zoveel van afhangt. Het gaat hem om de essentie, het zuivere beeld, gewapend met informatie die er toe doet.

Jacques d’Ancona is tevens als ambassadeur verbonden aan enkele goede doelen. Opereert dan ook als een meedogenloze veilingmeester.

– Confronterend als dagvoorzitter.

– Strak en stijlvol in zijn presentaties.

– Altijd wat te mekkeren of te melden, bij de coaching en trainingen.

– Nooit zoetsappig. Best aardig, eigenlijk… Valt van dichtbij echt mee…

– Special item: Jacques d’Ancona in gesprek met topfiguren uit het bedrijfsleven, de sport, de media en de wereld van de kunst. Goed voor een top-meeting.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button