Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Ish Ait Hamou boeken

Ish Ait Hamou boeken

Ish Ait Hamou boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ish Ait Hamou of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Ish Ait Hamou is geboren op 9 april 1987 en is afkomstig uit een sportieve familie. Ish raakte als kleine jongen geïnteresseerd in dansen door het zien van de moves van Michael Jackson. Maar hij kreeg pas echt het gevoel dat hij wilde gaan dansen toen hij de clip van Run DMC zag. De eerste stappen in de danswereld werden gezet in een breakdance crew in de buurt en naarmate de tijd vorderde werd het dansen steeds serieuzer en steeds belangrijker.

Ish danste vele jaren zonder echt te weten hoe diep dans kon zijn, het bleef vooral oppervlakkig. Pas toen hij de link wist te leggen tussen dansen als filosofie en het dagelijks leven, was Ish in staat om de diepte in te gaan met zijn dans en het niet langer te zien als gewone bewegingen op ritmische geluiden.

Naast het zelf dansen gaf Ish ook les en had hij kleine jobs in de buurt. Zijn eerste grote klus als choreograaf kwam op zijn achttiende, toen hij aan de slag mocht voor Adidas in Duitsland. De onervaren Ish stond voor een enorme uitdaging, maar was vastberaden om zichzelf te bewijzen. Ish had acht dansers onder zijn hoede, dansers die hij als jonge danser bewonderde. Tevens liepen er nog achttien modellen mee met internationale ervaring. Een enorme uitdaging voor Ish, die in het begin niet echt wist waar hij moest beginnen. Uiteindelijk ging het allemaal vanzelf toen hij eenmaal met het hele gezelschap in de zaal stond. Dit resulteerde in een driejarige samenwerking met hetzelfde agentschap dat hem de opdracht bij Adidas bezorgde. De opdrachten stapelden zich op en Ish kreeg op die manier de kans om in Duitsland voor grote agentschappen te choreograferen en voor grote merken de shows te ontwikkelen. Tot slot ging hij nog twee maanden op tour door Duitsland met Sarah Connor.

In 2012 werd bekend gemaakt dat jurylid Marco Gerris niet terug keert bij So You Think You Can Dance en dat hij vervangen wordt door Ish Ait Hamou die al drie seizoenen langs als choreograaf voor het programma actief is.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button