Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Hypnose Show Jos Claus boeken

Hypnose Show Jos Claus boeken

Hypnose Show Jos Claus boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Hypnose Show Jos Claus of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Een Hypnoseshow is een uitstekende aanvulling op hetgeen u uw relaties nu al te bieden heeft. Het is een item dat altijd weer voor gesprekstof zorgt, zowel bij de deelnemers als de toeschouwers.

Hypnose Show waaraan toeschouwers live deelnemen
Fascinerend voor jong en oud. Dit gebeurt bij onderwijsinstellingen, dansscholen, campings, recreatieparken en discotheken. En ook tijdens bedrijfsfeesten, personeelsavonden, verenigingsfeesten en tal van andere evenementen. De show kan een avondvullend programma zijn, maar ook deel uitmaken van uw gevarieerd middag-of avondprogramma. Er wordt uitsluitend gewerkt met zuivere hypnose en geen gebruik gemaakt van trucs of magic-acts. De toeschouwers krijgen te zien wat hypnose inhoudt, wat met hypnose kan en dat het niets te maken heeft met magie. Het publiek wordt – op basis van vrijwilligheid – uitgenodigd aan de show deel te nemen. Dit is een unieke gelegenheid persoonlijk kennis te maken met het fenomeen hypnose. Elke show maken veel toeschouwers hiervan gebruik. De een omdat hij niet gelooft dat zo iets bestaat, de ander om te ervaren wat allemaal mogelijk is.

De deelnemers gaan in hypnose op reis
En u weet dat mensen die op reis gaan veel beleven. Ze maken opeens dingen mee waarvan ze het bestaan niet wisten of die ze tot nu toe voor onmogelijk hielden. Dit is indrukwekkend en amusant tegelijk. Zowel voor de deelnemers als de toeschouwers. De hilariteit overtreft hierbij telkens weer alle verwachtingen. Een belangrijk item van mijn voorstelling is, dat er geen onesthetische opdrachten worden gegeven en niemand hoeft zich beledigd te voelen. Daarom laten elke show weer zich vele tientallen bezoekers meenemen op ontdekkingsreis door de wondere wereld van het menselijke brein.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button