Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Humberto Tan boeken

Humberto Tan boeken

Humberto Tan boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Humberto Tan of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Humberto Tan was jarenlang één van de belangrijkste gezichten van Studio Sport, maar presenteert sinds augustus 2007 sportuitzendingen bij RTL. Zo is hij de vaste volger van het Nederlands elftal bij uitwedstrijden.

Humberto Tan boeken voor een evenement

Humberto Tan is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor een boeking van Humberto Tan. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Biografie Humberto Tan

Vanaf augustus 2005 tot de overname door RTL in augustus 2007 presenteerde Humberto verschillende programma’s bij Talpa / TIEN. Naast de sportuitzendingen bij RTL neemt Humberto ook wekelijks de presentatie op zich van het goed bekeken programma RTL Boulevard. Daarbij is hij de vaste presentator bij de voetbalzender Eredivisie Live.

Ook als auteur heeft Humberto zich gemanifesteerd. Begin 2000 heeft hij zijn eerste (voetbal)boek uitgebracht onder de naam ‘Het Surinaamse Legioen’.

Humberto Tan trad na een afgeronde rechtenstudie aan de Universiteit van Amsterdam, in 1991 in dienst bij de AVRO. Hij begon als redactielid en werd later presentator van het televisieprogramma Forza. Om zijn ambities in de advocatuur te onderstrepen, werkte Humberto een jaar als juridisch medewerker bij een advocatenkantoor met een commerciële praktijk in Amsterdam. Maar de mediawereld bleef trekken.

Hij kwam als freelancer bij de NOS en werd presentator en bureauredacteur van Studio Sport en het NOS Journaal. De laatste functie heeft hij vervuld tot 1 januari 2000. Sinds 2002 is Humberto ambassadeur van het Nederlandse Rode Kruis en in juli 2003 lanceerde hij zijn eigen kledinglijn HUMBERTO.

Zijn tweede boek maakte Humberto voor het Rode Kruis: ’t Kleine Verschil (Uitgeverij Voetnoot), een fotoboek met een weerslag van zijn reizen langs verschillende projecten in Nederland. Sinds 2006 is Humberto Tan ook regelmatig te horen als vervanger van Edwin Evers in het radio 538 programma “Evers staat op”.

Humberto Tan is een aantal malen per jaar te zien op informatieve bijeenkomsten in het land, waar hij fungeert als presentator, interviewer of discussieleider. Hij is als dagvoorzitter enerzijds deskundig en inhoudelijk en anderzijds los en humoristisch.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button