Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Helga van Leur boeken

Helga van Leur boeken

Helga van Leur boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Helga van Leur of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Helga van Leur (Schoonhoven, 8 september 1970) is een Nederlandse meteorologe en televisiepresentatrice op het gebied van weer.

Van Leur studeerde aan de universiteit van Wageningen UR met studierichting Bodem, Water en Atmosfeer. Ze kwam in 1994 via een stage bij Meteo Consult terecht, waar ze bijna vijf jaar werkzaam was. In die tijd werd ze bekend door haar weerberichten op diverse radio- en televisiezenders. Na een marketingopleiding besloot ze als zelfstandige verder te gaan. Inmiddels werkt ze sinds1997 als weervrouw voor de televisiezenders van RTL. In 2012 werd ze voor de derde maal gekozen tot meest favoriete Weerpresentator van het jaar .

Daarnaast geeft zij lezingen over Weer, Klimaat en Duurzaamheid. Ze gaat andere uitdagingen niet uit de weg, waaronder stijldansen bij Dancing With The Stars, berg befietsen tijdens Alpe d’HuZes voor KWF, Expeditie naar Groenlandse IJskap, Banenruil met Marco Borsato voor WarChild en teamlid tijdens World Solar Challenge 2011 in Australië met Solar Team Twente.

Helga draagt een warm hart toe aan de Stichting Nationale Boomfeestdag. Bomen beïnvloeden letterlijk en figuurlijk het (leef)klimaat en zijn (samen met de kinderen die ze planten) een baken van de toekomst.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button