Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Harm Edens boeken

Harm Edens boeken

Harm Edens boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Harm Edens of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Harm Edens is bekend geworden met de presentatie op TV van “Dit Was Het Nieuws”. Dit programma was veertien jaar te zien bij de Tros en tegenwoordig bij RTL4.

Harm Edens boeken voor een evenement

Harm Edens is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor een boeking van Harm Edens. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Biografie Harm Edens

Na zijn studie Nederlands en Theaterwetenschap schreef hij – samen met Ger Apeldoorn – afleveringen voor vele bekende comedies, waaronder “Het Zonnetje in Huis”, “Sam Sam”, “In de Vlaamsche Pot”, “De Sylvia Millecam Show”, “Hij & Julia”, “Gemeentebelangen” en de dagelijkse comedy “Samen”. Ook werkte hij mee aan “Baantjer” en andere drama-series.

Behalve de presentatie van grote shows, zoals Het Gouden Harpen Gala en Winnaar van de Week presenteerde Harm een aantal educatieve programma’s bij Teleac, bijvoorbeeld over Italie en Spanje en bij de NCRV de Nationale Nieuws Quiz en de thema-avond over Soa’s.

Bij Omroep Gelderland maakt en presenteert Harm programma’s als “Gelderse Koppen”, “Harm’s Hulptroepen”, “Pubers” en afgelopen jaar voor de derde keer het zeer succesvolle Vierdaagse Journaal.

Naast televisie heeft Harm een grote liefde voor radio. Hij maakte onder andere het satirische programma “De Hof van Edens”, het TROS Jongerenforum en heel veel hoorspelen en hij werkt mee aan het radioprogramma “Casa Luna”, van de NCRV. Achter de schermen heeft hij veel programma’s meebedacht, waaronder de “Acht Plagen van Rob Kamphues”, schreef hij mee aan programma’s en shows voor o.a. Karin Bloemen en Marjolein Touw en werkte hij voor de Ideeënfabriek van de NCRV.

Al meer dan 25 jaar spreekt hij commercials in, hij schrijft columns o.a. voor het succesvolle blad LINDA, de Kampioen, de NVM-site en binnenkort voor het blad ROOTS. Harm leidt symposia als dagvoorzitter en verzorgt presentaties voor verschillende (commerciële) opdrachtgevers. Maar ook voor het WNF is hij actief – en nog een aantal andere goede doelen.

In 2009 en 2010 had Harm in de zomermaanden zijn eigen dagelijkse talkshow “On Air” – live vanaf Schiphol. Harm is nu te zien in het programma “10x Beter”, van de NTR, waarin hij elke week mensen worden gevolgd die, op eigen wijze, proberen gezond te eten en te leven.

Het is Harm steeds duidelijker geworden dat het samenbrengen van mensen heel belangrijk is. Dat kan met humor en echte interesse in mensen, die combinatie werkt voor hem het beste. Hij gebruikt dit in zijn programma’s en als dagvoorzitter of als presentator. Het gaat Harm om een gedeeld en warm gevoel.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button