Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Hans Kazan boeken

Hans Kazan boeken

Hans Kazan boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Hans Kazan of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Hans Kazan

Hans Kazan, Nederlands meest bekende illusionist, is geboren op 25 maart 1953. Hans Kazan begon met goochelen toen hij 9 jaar jong was en in 1973 won Hans Kazan op 19-jarige leeftijd de eerste prijs tijdens de wereldkampioenschappen voor illusionisten in de Salles Pleyel in Parijs!

Vanaf dat moment

groeide Hans Kazan uit tot Nederlands meest beroemde goochelaar-entertainer en dat is Hans Kazan nu, 30 jaar later, nog steeds!

Hans Kazan produceert al jarenlang

zijn eigen magic shows voor theater en televisie en ook presenteerde Hans Kazan vele verschillende amusementsprogramma´s waaronder maar liefst 850 afleveringen van het bekende televisie-programma Prijzenslag (The price is right).

Enkele jaren geleden

stortten ook twee zonen van Hans Kazan zich vol overgave op het illusionisten-vak. Oscar en Renzo vormden samen met de charmante Mara de illusionistengroep Magic Unlimited. Het was een onmiddellijk succes. Binnen enkele jaren groeiden zij uit tot een internationale entertainment attractie die in Europa en ook in Las Vegas tot de top van de amusements-industrie behoort (Zoek op deze website naar Magic Unlimited).

Hans Kazan en Magic Unlimited

begonnen samen te werken in televisie- en theater-shows waarin Oscar, Renzo & Mara spectaculaire, romantische en vooral verbluffende illusies presenteerden. Een schot in de roos want het publiek bleek enthousiast over de ‘magic family’. Twee verschillende generaties die elk op een totaal andere wijze met het vak van illusionist omgaan maar toch harmonieus samenwerken en het publiek van alle leeftijden en alle klassen laat genieten van hun wonderlijke magische wereld waarin het onmogelijke werkelijkheid wordt!

Hans Kazan

woont met zijn vrouw Wendy en hun jongste dochter Lara al enkele jaren permanent in Andalucía (Spanje). Hun zonen Oscar en Renzo reizen met Mara als Magic Unlimited de wereld rond en hun zoon Steven werkt als tourmanager achter de schermen bij deze internationale magic show!

Eigen show met Oscar en Renzo

Hans Kazan wilde nu nog een van zijn vele ideeën realiseren. Een eigen show in het theater. Het was vanaf het begin een succes en niet in de laatste plaats omdat hij ging samenwerken met Oscar en Renzo (inderdaad… zijn kinderen) en Mara. Deze drie jonge illusionisten, die werken onder de naam ‘Magic Unlimited’ vormden inmiddels ‘The young generation in magic’ en hadden al op zeer jonge leeftijd zelfstandig internationaal succes geboekt in Las Vegas. Vanzelfsprekend gaan de twee generaties totaal verschillend om met de uitvoering en de presentatie van hun vak. Echter, zij delen de passie en fascinatie voor hun fantasierijke beroep en creëren gezamenlijk een verbluffende, spetterende en in alle opzichten magische theateravond.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button