Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Gordon boeken

Gordon boeken

Gordon boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Gordon of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Zanger, televisiepresentator, columnist, grappenmaker, (tekst) schrijver, modeontwerper en zakenman. Het lijstje met wat Gordon allemaal doet is ontzettend lang.

Eind 2019 heeft Gordon een transitie doorgemaakt dankzij zijn nieuwe, gezonde levensstijl. Daarom maakt de wereld in 2020 kennis met Gordon 2.0: fitter, frisser, maar net zo scherp en vrolijk als voorheen.

Gordon boeken voor een evenement

Gordon is onder andere te boeken als zanger, presentator en motiverend spreker bij congressen, bedrijfspresentaties en events. Daarnaast is hij in te huren om een merk of product in de markt te zetten. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor een boeking van Gordon. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Biografie Gordon

Gordon’s carrière start bij de Soundmixshow waarna een deelname aan het Nationaal Songfestival volgt. Hij bereikt daar weliswaar de finale, maar haalt niet genoeg punten om ons land te vertegenwoordigen. Deze deelname levert hem wel een platencontract op. Na een geflopte single schrijft John Ewbank voor hem de hitsingel ‘Kon ik maar even bij je zijn’. Het vervolg is bekend.

Zanger en presentator

Na een aantal grote hits, een Engelse versie van zijn debuutalbum en een korte tour in Zuid-Afrika besluit Gordon ook nieuwe wegen in te slaan. Als televisiepresentator komt hij verrassend uit de hoek, en ook als radiopresentator blijkt het multi-talent erg geliefd.

Hij doet nogmaals een gooi naar deelname aan het Eurovisie Songfestival, maar eindigt als tweede bij het Nationaal Songfestival. Even dreigt zijn carrière te eindigen zoals het begon; een nederlaag bij het Songfestival.

De Toppers

Maar Gordon vindt zichzelf als het ware opnieuw uit. Met René Froger en Gerard Joling bouwt hij het concept Toppers in Concert uit en ook op televisie is Gordon weer veelvuldig te zien.

In 2006 lanceert hij zijn eigen kledinglijn ‘By Gordon’ en in 2008 ontvangt hij dan eindelijk de erkenning waar hij jarenlang naar zocht voor zijn stijl van muziek maken. Hij ontvangt een nominatie voor de Gouden Notenkraker voor zijn album ‘A song for you’.

Songfestival

In 2009 schrijft hij het winnende lied ‘Shine’ voor het Eurovisie Songfestival waarmee hij samen met zijn collega Toppers René Froger en Jeroen van der Boom Nederland vertegenwoordigt.

Jurylid Talentenshows

Daara maakt Gordon furore als populairste jurylid in TV programma’s als X Factor en Holland’s Got Talent. In 2010 schrijft Gordon zijn eerste boek: ‘De Liefde, gids voor het gebroken hart’.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button