Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Golden Oldies Duo boeken

Golden Oldies Duo boeken

Golden Oldies Duo boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Golden Oldies Duo of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Het Golden Oldies Duo heeft een aantal verschillende muzikale programma’s ontwikkeld speciaal voor (de steeds groter wordende groep) senioren in woonzorgcentra, verpleeghuizen, verzorgingshuizen en bijeenkomsten van bijvoorbeeld De Zonnebloem, Rotary en het Rode Kruis. We zijn zeer ervaren in het verzorgen van optredens voor ouderen met dementie. Persoonlijke aandacht en herkenbaarheid staan hierbij hoog in het vaandel.
Ook voor de jongere ouderen en oudere jongeren heeft het Golden Oldies Duo een aantal leuke programma’s, bijvoorbeeld als intermezzo tijdens een feestje of uitgebreider, met een allround repertoire van de jaren 40 tot de top 40.

Voor senioren:

Reisje door de tijd Het reisje door de tijd neemt de luisteraars mee op een muzikale reis die begint in de jaren 20 en eindigt in het heden. Uiteraard zijn de liedjes allemaal afgestemd op het publiek. Hits van Vera Lynn, de Andrews Sisters, Doris Day en de Beatles komen voorbij, maar ook recentere hits van bijvoorbeeld Wim Sonneveld, de Zangeres Zonder Naam, Conny Vandenbos, Frans Bauer en zelfs Caro Emerald.

Ik hou van Holland ‘n Compleet Nederlandstalig programma, vol herkenbare hits van (vooral) toen, maar ook nu! Heerlijke meezingers als Aan de Amsterdamse grachten, Weet je nog wel, die avond in de regen en Het was aan de Costa del sol, maar ook luisterliedjes als Het dorp en Ritme van de regen. Ook moderner repertoire van bijvoorbeeld Frans Bauer en Jan Smit maakt onderdeel uit van het programma.

Vier de Bevrijding Voor de maand mei heeft het Golden Oldies Duo een programma met Nederlandse en Engelse liedjes die grote hits waren in de jaren 40-45 en vlak na de oorlog. Denk aan klassiekers als White cliffs of Dover, We’ll meet again, Don’t sit under the apple tree en Bei mir bist du schön, maar ook Nederlandstalige liedjes als Diep in mijn hart en Als sterren flonk’rend aan de hemel staan. Vera Lynn, The Andrews Sisters, Doris Day, Glenn Miller, The Ramblers: ze komen allemaal voorbij!

Christmas Time Voor de Kerstperiode is een leuk programma samengesteld met Nederlandse en Engelse Kerstliedjes of “Christmas Carols”. Zowel traditionele liedjes passeren de revue, zoals De herdertjes lagen bij nachte en The First Noel, als ook schitterende Golden Oldies zoals White Christmas, Jingle Bells en Rudolph the red nosed reindeer. Het publiek wordt van harte uitgenodigd mee te zingen met alle bekende songs, maar mag natuurlijk ook heerlijk achterover leunen en luisteren!

Voor alle leeftijden:

Back to the 50s & 60s Voor iedereen die zijn of haar jeugd en tienerjaren beleefde in de jaren 50 en 60 is dit programma van het Golden Oldies Duo een feest der herkenning! Pat Boone, de Beatles, Doris Day, Peggy Lee, Patsy Cline, Everly Brothers, Cliff Richard, Elvis Presley, Frank Sinatra, Brenda Lee, Gerard Cox, Wim Sonneveld, Rob de Nijs, The Blue Diamonds, Anneke Grönloh… hun grootste hits zitten allemaal in de Golden Oldies Duo jukebox! Een feest der herkenning, om te zwijmelen en swingen.

Die gouwe ouwe Songfestival tijd ’s Avonds met de hele familie voor de buis en zelf punten geven, de tijd van de grote orkesten en mooie melodieën die iedereen nu nog steeds kent. Kortom, het Eurovisie Songfestival van toen! Het Golden Oldies Duo doet deze tijd herleven met de leukste hits van Corry Brokken, Lenny Kuhr, ABBA, Teach-In, Brotherhood of Man en Cliff Richard. Liedjes als Puppet on a string, Hallelujah en Après toi passeren de revue. Kortom: EEN BEETJE nostalgie, NET ALS TOEN!

Goud Fout “Guilty pleasures”: hits die je stiekum meezingt, maar die je eigenlijk GEWELDIG vindt. Het Golden Oldies Duo heeft er een flink aantal verzameld in het Goud Fout! programma en we zingen ze met groot (heimelijk) genoegen. De Dolly Dots, Barry Manilow, Abba, Spice Girls, Kylie Minogue, Marianne Rosenberg, Corry Konings, Dolly Parton, Wham!, The Boys Town Gang… je kunt het zo gek niet bedenken of hun hits zouden zomaar in ons programma kunnen belanden! Gooi je haar los en zing ongegeneerd mee

Party Time Voor iedereen die zin heeft in een feestje met allround muziek van de jaren 50 tot aan de huidige top 40, heeft het Golden Oldies Duo een heel pakket aan grote hits in de aanbieding. Van ABBA tot Maroon 5, van Elvis Presley tot Daft Punk, van disco tot salsa. Iedere avond ziet er anders uit, want we voelen haarfijn aan wat er nodig is. Als “zingende DJ’s” (verzoekjes welkom!) maken we er een swingend feest van.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button