Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Glennis Grace boeken

Glennis Grace boeken

Glennis Grace boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Glennis Grace of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Glennis Grace wordt op 19 juni 1978 in Amsterdam als Glenda Batta geboren. Op 11-jarige leeftijd deed Glennis mee aan het Unicef Gala for Kids, gepresenteerd door Audrey Hepburn. Ook Julio Iglesias was hierbij te gast. Hij was zo onder de indruk van de zangkwaliteiten van Glennis, dat hij haar uitnodigde om een duet met hem te zingen, tijdens zijn concertenreeks in Ahoy!

Glennis Grace boeken voor een evenement

Glennis Grace is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor een boeking van Glennis Grace. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Biografie Glennis Grace

Op 16-jarige leeftijd (1994) deed Glennis mee aan de Soundmixshow van Henny Huisman. Met het nummer van haar idool Whitney Houston “One moment in time” pakte ze heel Nederland in en won ze zeer overtuigend.

In 2005 deed Glennis mee aan het Nationaal Songfestival. Met de prachtige ballad “My impossible dream” won ze het Nationaal Songfestival en mocht ze ons land vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival in Kiev, Rusland.

Aansluitend is ze samen met Evert Abbing (songwriter, producer, mixer) de studio ingedoken om aan een Nederlandstalige album te gaan werken. Dit was voor Glennis een grote uitdaging, daar zij altijd in het Engels heeft gezongen.

Na de single “Hoe” heeft Glennis “Dansen met het leven” uitgebracht, die ook hoog in de Top 50 terecht is gekomen, maar het echte succes kwam in november 2008 bij het uitbrengen van de single “Als Je Slaapt”. Bij de uitzending van „Life & Cooking‟ zat Wendy van Dijk (en de rest van Nederland) huilend te luisteren naar Glennis.

Twee jaar na haar laatste single “Als je slaapt” (Nr. 9 in de Single Top 100), verrast Glennis Grace vriend en vijand met een dijk van een plaat. En dat niet alleen, maar ook een nieuwe sound, nieuwe producers en een nieuwe look.

Fluitsma & van Tijn werken aan het nieuwe album van Glennis en hebben de eerste single: “Als je mij weer aankijkt” geproduceerd. Glennis heeft samen met Fluitsma & van Tijn en haar platenmaatschappij een nieuwe muziekstijl ontwikkeld wat niet vertolkt wordt door wie dan ook in Nederland.

Inmiddels heeft deze nieuwe weg zijn vruchten afgeworpen. Eind vorig jaar is Glennis Grace door o.a. Buma Stemra uitgeroepen tot de Beste Zangeres van Nederland. Ook heeft de zangeres het populaire tv-programma “Van Popster tot Operaster” gewonnen met het stuk “Habanera” en is ze door het conservatorium na een studie van 5 jaar, uitgeroepen tot de zangeres met de beste zangstem en zangtechniek van Nederland.

Op 20 mei 2011 brengt Glennis Grace haar nieuwe album “One Night Only” uit die opgenomen is tijdens haar eerste soloconcert. Daarnaast is de zangeres te zien in een nieuwe reeks van het TROSprogramma “De Beste Zangers van Nederland” en scoort ze in april haar eerste nummer-1 hit met “Afscheid” en pakt hiermee direct haar eerste Gouden Plaat. Ook zal zij als gastartiest optreden tijdens “Toppers in Concert” op 27, 28 en 29 mei in de Amsterdam ArenA.

Foto: William Rutten

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button