Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Glenn Helder boeken

Glenn Helder boeken

Glenn Helder boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Glenn Helder of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Geboren in Leiden op 28 oktober 1968.
Glenn Helder begon zijn voetbalcarrière in de jeugdopleiding van AFC Ajax, in het seizoen 1989/1990 maakte hij zijn debuut bij Sparta Rotterdam (93/9x). Na vier jaar kwam Vitesse (52/12x) hiervoor in de plaats, waarna Glenn in het seizoen 1994/1995 tekende bij de Londense club Arsenal FC (39/1x). Glenn heeft vervolgens ook nog bij Benfica, NAC, Dalian Wanda (China), MTK Boedapest, RBC en TOP Oss betaald voetbal gespeeld.

Glenn Helder debuteerde op 18 januari 1995 onder leiding van Guus Hiddink voor het Nederlands Elftal. Dit was een vriendschappellijke thuis wedstrijd tegen Frankrijk (0-1). Beroemd om zijn talent als snelle linksbuiten en tegenwoordig als begaafd drummer/percussionist.Glenn heeft op bijna alle Nederlandse festivals gestaan onder andere op Dance Valley, Beatlovers, Latin Village Festival en is hij de vaste percussionist van meerdere bekende DJ’s en artiesten zoals Alain Clark.

Buiten zijn talenten om is Glenn berucht om zijn roerige privéleven.In samenwerking met Voetbal International en schrijver Bert Nederlof is Glenn heeft zijn biografie geschreven, deze is in 2014 verschenen.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button